Pirații din Caraibe: Johnny Depp aproape a avut un actor Avengers drept co-star

Postat de pe 13 mai 2021

Johnny Depp a devenit o parte legendară a francizei Piraților din Caraibe când a apărut în 2003. Personajul său inspirat de Keith Richards a fost un hit instant, declanșând începutul uneia dintre cele mai mari francize Disney. Dar înainte ca POTC să încalce marca de 1 miliard de dolari, serialul avea un actor britanic diferit înscris pentru rolul lui Will Bloer, al lui Orlando Bloom.

În schimb, Turner urma să fie interpretat de un actor care a devenit o parte integrantă a Universului Cinematic Marvel. Înainte ca Bloom să-și asigure locul în franciză, actorul care îl joacă pe Loki, Tom Hiddleston a ratat rolul la procesul de audiție.

Vorbind într-un interviu din 2012, Hiddleston a spus: „Cea mai grea parte (despre actorie) nu este să obții partea pe care ți-ai dorit-o cu adevărat. Cel mai rău pentru mine a fost să pierd rolul lui Orlando Bloom în Pirații din Caraibe”.

Acest lucru ar fi marcat prima și singura dată când Depp și Hiddleston ar fi  lucrat împreună.Pe de altă parte, Bloom a primit rolul lui Turner și a prosperat în el. De-a lungul celor patru filme în care a jucat, vedeta britanică a fost nominalizată pentru o serie de gong-uri la Teen Choice Awards și MTV Awards. A câștigat premii pentru Cel mai bun actor și Choice Liplock (Cel mai bun sărut, alături de Keira Knightley).

Deși Hiddleston a ratat acest rol monumental de film, de atunci a devenit una dintre forțele motrice ale MCU. Personajul lui Hiddleston a stârnit evenimentele filmului Avengers Assemble și acționează ca antagonist în franciza Thor. Luna viitoare personajul său iconic Loki va fi din nou în centrul atenției în seria TV Disney Plus. Seria Loki va detalia călătoria lui God of Mischief în lumea interlopă după ce a scăpat din închisoare în Avengers Endgame.

Bărbatul de 40 de ani a vorbit recent despre viitoarea sa emisiune, unde a dezvăluit: „Vreau să păstrez prospețimea spectacolului pentru momentul în care apare, dar ceva la care să ne gândim este logo-ul (spectacolului), care pare să reîmprospăteze și să restabilească . „


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background