Petrecere la Ministerul Educației pe banii noștri – Realizările lui Deca

Postat de pe 11 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a scos în evidență ipocrizia conducerii statului, care se bate cu pumnii în piept că ia decizii pentru binele poporului și în special al copiilor, dar organizează ospețe și chefuri din banii contribuabililor.

În urmă cu două zile, a avut loc la Ministerul Educației o petrecere cu 40 de invitați, angajați ai ministerului, directori, cu o masă bogată și cu nelipsitele băuturi rafinate. Și-așa le mai rămăseseră niște bani din 2023 și au decis să profite de ocazie… Iată declarațiile șocante ale Ligiei Deca, actualul Ministru al Educației:

„Are legătură cu începutul de an, mi s-a părut firesc ca după sărbători și după primele zile de activitate să ne vedem și să interacționăm și în cadru informal. Am considerat că întărește coeziunea grupului, se întâlnesc oamenii și pot schimba impresii și planuri despre anul care începe”

E mai limpede acum: de asta avea nevoie țara care este pe ultimele locuri la rezultatele testelor PISA, țara unde se prăbușesc unitățile de învățământ peste bieții elevi, țara în care copiii din mediul rural nu mai au transportul în comun decontat de stat, deși trebuie să parcurgă zeci de kilometri de acasă până la școală. Românii trebuie să respecte măsurile de austeritate, în timp ce miniștrii care ar trebui să-i reprezinte organizează chefuri să sărbătorească… ce?Probabil mandatul „provocator” al doamnei Deca. 

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background