Paula Neacșu la Golden Hour cu Jessie: Puterea inimaginabilă a afirmației „EU SUNT!”

Postat de pe 2 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a vorbit despre afirmațiile pozitive și despre inimaginabila putere a sintagmei „Eu sunt…”.

Terapeutul holistic Paula Neacșu a explicat de ce sunt atât de importante afirmațiile, definindu-le drept un șir de cuvinte cărora noi le dăm putere și care contribuie la schimbarea unor programe limitative care ne domină viața, reușind să ne vindece. Este esențial să formulăm aceste afirmații la timpul prezent, pentru că singura dimensiune spațio-temporală pe care o putem controla este aici și acum. Astfel, prin simpla rostire a unor fraze potrivite și prin manifestarea unor gânduri pozitive, oamenii au puterea de a-și crea ziua de mâine.

Cuvintele au o vibrație inimaginabilă și, de fiecare dată când gândurile noastre se materializează în vorbe, trebuie să ne conectăm cu energia interioară, energia sufletului. „Când rostim ‘Eu sunt’, ne recunoaștem pe noi înșine ca indivizi și ne conectăm la sursa noastră interioară, la sinele nostru divin”, a explicat Paula Neacșu. Este esențial să credem în ceea ce rostim și astfel putem aduce dorințele în planul realității.

Paula Neacșu a oferit ca reper folosirea mantrei sufletului:

„Eu sunt monada,

eu sunt sufletul,

eu sunt iubire,

eu sunt intenție,

eu sunt modelul perfect,

eu sunt tot ceea ce sunt,

eu sunt cel ce sunt,

eu sunt”

Înainte de a rosti orice afirmație pozitivă, este foarte important să curățăm acele programe nocive din trecut care ne blochează din a evolua și din a ne îngădui să prosperăm, să avem succes și așa mai departe. Afirmațiile pot fi rostite în orice moment al zilei, atâta timp cât ne conectăm cu adevărat la sinele interior, nu ne îndoim nicio clipă și înțelegem că lucrurile se întâmplă la timpul divin, adică în momentul în care dorințele noastre se armonizează cu voia lui Dumnezeu, în cel mai oportun moment posibil. Este importantă și formularea afirmațiilor pozitive, pentru că există o serie de termeni care impun condiționări. De evitat ar fi: vreau, pentru că, dacă, dar, însă, nu.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background