Paula Neacșu la Golden Hour cu Jessie: Cum ne influențează energiile negative sănătatea și viața

Postat de pe 18 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a vorbit despre energiile negative și influența pe care o au acestea asupra vieților noastre.

Totul în Univers are o energie și o vibrație care ne afectează starea de zi cu zi în funcție de frecvența atinsă. În mod similar, câmpul energetic personal interferează cu al celor din jur, ceea ce ne face să ne apropiem mai mult de persoanele cu care simțim că rezonăm sau, dimpotrivă, să ne îndepărtăm cât de rapid posibil de persoanele cu care simțim din start că nu avem o conexiune armonioasă. Cuvintele și privirile au capacitatea de a ne afecta vibrațiile energetice personale, fie în rău, fie în bine.

Energiile negative ne aduc la un nivel de frecvență foarte joasă, ceea ce ne creează un disconfort major și ne face să nu ne mai putem controla emoțiile. Într-un mod similar ne pot afecta și energiile negative captate de la persoane din jurul nostru, iar aici se poate vorbi inclusiv de vampiri energetici. Menținerea unei stări negative poate duce inclusiv la boli ale corpului fizic, fiind afectate: tiroida, ficatul, coloana și sistemul imunitar. În astfel de situații, în care starea pare să se agraveze, este absolut necesar să se apeleze la un specialist, fie că vorbim despre un terapeut, un psiholog, un duhovnic sau un medic. Este, totodată, important să găsim puterea de a ne detașa de situațiile negative din viața noastră și să învățăm să ne vindecăm.

Dincolo de interacțiunile interpersonale, există locuri încărcate cu energii negative care ne pot marca. Aici poate fi vorba inclusiv de blestemul pământului, a demonstrat Paula Neacșu. Chiar și casele sau apartamentele rețin energiile negative ale proprietarilor anteriori. În astfel de situații este importantă și sfințirea noii locuințe sau curățarea acesteia din punct de vedere energetic. Atacurile energetice pot avea loc și în spațiile foarte aglomerate. În astfel de contexte, terapeutul holistic Paula Neacșu a recomandat folosirea Sfintei Cruci și a rugăciunilor de protecție. Totodată, ne putem imagina că suntem într-un glob de lumină care are capacitatea de a topi energiile negative care ne săgetează.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background