Partidele clasice vor promova LGBT-ismul și ateismul, iar suveraniștii îi vor combate!

Postat de pe 15 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat mișcările politice din Franța, dedicate oficializării conducerii de către lideri din comunitatea LGBT, care sunt detaliile operațiunii, dar și perspectivele în condițiile alegerilor europarlamentare și validarea unui curent pro-LGBT-ism.  

Franța are în prezent cel mai tânăr premier din istoria țării, pe Gabriel Attal, un homosexual declarat, care, la rândul său, și-a adus în guvern fostul partener, pe Stephane Sejourne, numindu-l în funcția de Ministru de Externe. Această schimbare de guvern a survenit după ce anul trecut președinția lui Emmanuel Macron ajunsese într-un mare impas. Prim-ministrul Elisabeth Borne, o tehnocrată, a emis 23 de ordonanțe de urgență fără a consulta Parlamentul. Odată cu schimbarea prim-ministrului, se poate reutiliza legea care permite emiterea de noi ordonanțe de urgență, un detaliu important pe care l-a subliniat Petru Romoșan. Mai mult decât atât, popularitatea lui Macron a scăzut drastic în ultima vreme, iar acum președintele francez încearcă să recapteze o parte din public prin aducerea la putere a unui politician nou, proaspăt, diferit.

Gabriel Attal este fiul lui Yves Attal, avocat, jurnalist și producător de cinema, la rândul său fiul unui doctor evreu din Tunisia și a unei evreice de origine alsaciană, iar mama lui,  Marie de Couriss, este descendenta unei familii de ruși din Odessa, de origine greacă și legată de marile familii nobile rusești. Gabriel Attal a fost botezat și crescut în religia creștin-ortodoxă, însă actualmente se declară ateu. Juan Branco este cel care l-a devoalat pe Attal ca fiind homosexual, în cartea sa publicată în anul 2018 și rezumată într-un articol publicat pe Solid News – „Ascensiunea bazată pe iluzii și manipulări a noului prim-ministru francez, Gabriel Attal. Se întrezărește un viitor sumbru pentru Franța!”. Actualul premier francez face parte din rețeaua Young Global Leaders, înființată la Davos de Klaus Schwab, potrivit analizei lui Petru Romoșan.

Franța reprezintă un reper cultural-mediatic al UE. În plin an electoral la nivel european, președintele francez este bănuit a fi bisexual, există documente care arată că soția lui ar fi transgender, premierul Attal este homosexual, și-a recunoscut orientarea și a și fost căsătorit cu un alt homosexual, actualmente numit Ministru de Externe, alți trei vectori politici de comunicare publică în exteriorul Republicii franceze au, la rândul lor, orientări sexuale diferite de cea a majorității. În acest context, sunt șanse mari să asistăm la o schimbare de paradigmă, prin care se demonstrează că religia nu mai este importantă sau că LGBT-ismul reprezintă noua normalitate. În Vest, nu mai există nici Biserica Catolică, nici Biserica Protestantă și aproape că dispar cu totul statele-națiune. Altfel spus, Occidentul se confruntă cu o prăbușire a valorilor morale, comparabilă chiar cu sfârșitul Imperiului Roman. Se creează, așadar, un mare hău între Vest și Est, între decadența occidentală și suveranismul și lupta pentru valori din est. În cadrul alegerilor europarlamentare, occidentul decadent va emite pro-LGBT-ismului, în timp ce suveraniștii se vor strădui să-l combată.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background