Opera la Bibliotecă organizează un spectacol inedit pe 11 ianuarie! Surpriza serii: execuție muzicală excepțională – 6 mâini și un pian!

Postat de pe 4 ianuarie 2024

Pe data de 11 ianuarie, începând cu ora 17:30, Opera la Bibliotecă organizează primul concert al anului 2024, un spectacol de excepție ce va fi găzduit în eleganta Sală auditorium a Bibliotecii Metropolitane București (Str. Tache Ionescu nr. 4). Accesul este liber în limita locurilor disponibile.

Pe scenă vor fi prezente încântătoarele pianiste Carmen Badea, Maria Ionel și Liana Mareș, sopranele Daniela Ciociea și Stephanie Radu, maiestuoșii pianiști Marius Boldea, Ieronim Gugu și Cosmin Pătrana și basul Dragoș Ionel. Pe lângă această minunată orchestră care va îmbogăți atmosfera cu rafinate simfonii, vă vor încânta cu prezența și cu prestația lor invitații speciali: solista vocală Jessie Baneș și tenorul Alin Stoica.

În video puteți urmări interpretarea piesei „La centaine” de Șerban Nichifor de către soprana Daniela Ciociea și pianistul Cosmin Pătrana în frumoasa Sală auditorium a Bibliotecii Metropolitane București.

Spectacolul va fi compus dintr-un program muzical extraordinar, ce cuprinde genuri muzicale variate, de la muzică clasică de cameră, instrumentală și vocală, la operă, operetă, musical și chiar pop. Organizatorii au pregătit surprize muzicale inedite, unice în peisajul muzical bucureștean și chiar românesc, cea mai uimitoare dintre acestea fiind interpretarea Romanței pentru pian, aparținând lui Serghei Rachmaninov, la 6 mâini, în execuția magistrală a pianiștilor: Carmen Bulat, Maria Ionel și Denis Flueraș. O altă surpriză va fi interpretarea faimoasei piese „Fantoma de la operă” de către soprana Daniela Ciociea și basul Dragoș Ionel.

„All I ask” cu soprana Daniela Cioicea și bas-baritonul Dragoș Ionel


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background