O nouă teorie: vaccinul anti-Covid19 ar putea spori efectele virusului

Postat de pe 2 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Maimuțăreala așa-zisei eficiențe a vaccinului se va sfârși prin argumente științifice”.

Cozmin Gușă susține faptul că „maimuțăreala mondială pe tema pandemiei și protecției, vezi Doamne, de tulpinile astea care apar, atinge apogeul”. Pe baza unui articol publicat pe stiripesurse.ro, analistul geo-politic susține faptul că vaccinul anti-Covid19 ar putea spori efectele virusului asupra organismului uman.

„Guvernul britanic tocmai a raportat următoarele date, ascunse în raportul lor privind variantele de îngrijorare: Mai puțin de o treime din decesele provocate din cauza variantei delta s-au înregistrat în rândul celor nevaccinați. Permiteți-mi să spun că într-un alt mod – două treimi din decesele provocate de Delta din UK sunt înregistrate în rândul celor vaccinaţi.Două treimi din decesele provocate de Delta din UK sunt înregistrate în rândul celor vaccinaţi” – relatează un jurnalist freelancer pentru blacknews.ro, conform stiripesurse.ro.

Același articol relatează că „de la 1 februarie până la 2 august, Marea Britanie a înregistrat 742 de decese din cauza variantei Delta (da, temuta Delta nu a luat atât de multe vieţi). Din cele 742 de decese, 402 au fost persoane complet vaccinate. 79 primiseră o singură doză. Doar 253 nu erau vaccinate.”

raportul: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1009243/Technical_Briefing_20.pdf

Țările din întreaga lume, pe măsură ce trec luni de la vaccinări, s-ar confrunta cu o creștere a numărului de decese și spitalizări ale persoanelor vaccinate. 60% din spitalizările din Israel ar fi pacienți complet vaccinați.

Termenul de răspundere al companiilor farmaceutice ar fi fost prelungit

Analistul geo-politic declară că „s-a dat publicității în Statele Unite că a fost prelungit termenul pentru care companiile farmaceutice nu răspund pentru efectele adverse ale vaccinului produs de ei. Nu mai este 2023, este 2025 acum”.

„În fața acestor date, în fața acestor experimente, marile companii din Big Pharma nu-și asumă răspunderea pentru aceste vaccinuri aruncă responsabilitatea pe seama guvernelor, care nici ele la rândul lor nu răspund pentru nimic” – susține Cozmin Gușă.

„Tunul” de vaccinuri din România

„Peste 525 de milioane de euro se duc pe apa sâmbetei în acest din pixul lui Cîțu” – declară Cozmin Gușă. „Pentru anul viitor, s-a negociat undeva între 600-700 de milioane de euro pentru cele 120 de milioane de doze cumpărate pe care nu mai avem la ce o să le folosim. E demonstrat că nu merge a treia doză pentru această nouă variantă”.

articolul blacknews.ro: https://blacknews.ro/datele-bomba-care-distrug-intreaga-premisa-a-vaccinului/

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background