Nu vom mai avea nimic și vom fi și nefericiți! Asta se pregătește pentru țările UE

Postat de pe 26 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

„În cazul României doar ‘șoferul‘ e român, ‘volanul‘ e la Bruxelles, iar combustibilul e asigurat de către sistemul bancar internațional”.

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de miercuri, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat împreună cu Bogdan Comaroni despre noua organizare economică și consecințele implementării acesteia în România.

Cozmin Gușă deschide subiectul viitorului economiei, provocându-l pe Bogdan Comaroni să ducă această temă într-o zonă cotidiană, să explice noile schimbări la nivelul vieții oamenilor de zi cu zi.

Planul și obiectivele Forumului Economic Mondial

„Economia viitorului sau economia circulară are două etape, cu măsuri foarte clare ce urmăresc controlul economic mondial total”, afirmă Bogdan Comaroni.

Prima etapă este în derulare de câțiva ani, „se fac produse care expiră repede, pentru a te obliga să-ți iei altele noi, iar gradul de reparabilitate este de doar 80%. În condițiile creșterii cererii de obiecte de uz casnic și de produse în general, cresc și cantitățile de deșeuri. Este motivația pentru a se trece la proprietatea comună și la restrângerea activităților și formelor de proprietate”, explică jurnalistul. Rezultă economia circulară, de tip marxist în care bunurile sunt la comun, fiind considerate bunuri ale „întregului popor”, sintagmă care amintește de naționalizarea de tip comunist. Se dorește restrângerea sau reciclarea spațiilor, pe modelul „cutiilor de chibrituri”, motivându-se criza mondială de gaz și curent.

În cea de-a doua etapă se dorește digitalizarea în toate domeniile economiei, dar mai ales implementarea controlului banilor care vor fi doar digitali, efectul fiind dispariția banilor cash și apariția contului bancar unic pentru fiecare cetățean. Calculatoarele vor fi interconectate în rețele globale care vor produce moneda virtuală și vor fi strict controlate. Se reduc la minim deșeurile, mașinile sunt și ele la comun și se închiriază prin intermediul aplicațiilor, așa cum se întâmplă deja.

Toate acestea se vor realiza prin scumpiri la toate produsele și bunurile, prin sărăcirea  oamenilor și confiscarea în orice mod a proprietăților! Există chiar și o componentă punitivă a acestui plan cinic: vor exista pedepse pentru cei ce nu acceptă noile reguli! Aceștia vor fi deconectați de la sistem, vor rămâne fără bani sau acces la servicii sau produse.

Consecințe

Este atacată în special Europa, aici fiind leagănul civilizației vechi și moștenirea culturală a omenirii, unde tradițiile sunt puternice și în totală contradicție cu noile tendințe sociale și economice.

„Media îndatorării pe fiecare familie din USA sau Marea Britanie este de aproximativ 50.000 dolari”, o cotă foarte mare, spune Cozmin Gușă arătând pericolul mare ca aceștia să-și piardă proprietățile și adaugă că „nu vom mai avea nimic în proprietate privată, personală, totul va fi la comun pe principiul nu mai deții nimic și ești fericit”, care este un dicton avansat la Forumul Economic Mondial de la Davos. „Acest plan globalist a fost structurat pe etape, până în 2030. Multe dintre aceste măsuri vor fi implementate  și se dorește ca în 2050 să se finalizeze obținerea controlului total”, spune Bogdan Comaroni.

Concluzia este că, în fapt, „nu vom mai deține nimic și nu vom fi nici fericiți”, afirmă Cozmin Gușă, atenționând că noua ordine economică va duce la controlul total al populației și la pierderea drepturilor și libertăților individuale ale cetățenilor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background