Clarvăzătorul Andrei Diaconu previziuni despre următorii ani: un nou virus ucigaș și destrămarea UE

Postat de pe 25 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, a fost invitat Andrei Diaconu, terapeut, consilier spiritual și clarvăzător. Maestrul reiki Andrei Diaconu a prezentat care sunt previziunile sale pentru finalul acestui an și a vorbit despre puterea tămăduitoare a psalmilor.

Andrei Diaconu avertizează că începând de pe 25 octombrie, dată la care a avut loc și o eclipsă solară, și până pe 8 noiembrie vom fi foarte afectați din punct de vedere energetic. Putem avea de-a face cu răsturnări de situație complet neprevăzute, iar în plan geopolitic se preconizează o intensificare a protestelor, a mișcărilor de stradă și a loviturilor de stat soldate cu schimbarea guvernelor. Urmează o perioadă în care toate relele pe care le-am făcut, atât la nivel personal, cât și la nivel global, se vor întoarce împotriva noastră.

Previziunile lui Andrei Diaconu pentru anul 2023 – încă un virus ucigaș?

Andrei Diaconu are darul de a vedea în viitor, multe dintre previziunile sale împlinindu-se. Deși este un scenariu sumbru, Andrei Diaconu preconizează că următorul an va aduce și mai multă discordie între state, ajungându-se la o extindere a conflictului.

„Acest război din Ucraina este doar începutul unui război mai mare. Veți vedea că va avansa! Conflictul va ajunge către Polonia sau chiar spre Germania!”, declară Andrei Diaconu, bazându-și afirmațiile pe clarviziunile sale. Șocant este că statele acestea fac parte din alianța NATO, fapt ce face aluzie la implicarea NATO și a SUA într-un conflict de proporții, potrivit lui Andrei Diaconu. Tocmai pe fondul acestui conflict generalizat, Andrei Diaconu susține că vom asista la destrămarea Uniunii Europene și la o reconfigurare masivă a ordinii geopolitice.

Care va fi destinul lui Putin?

Zilele trecute, jurnaliștii se întreceau în articole despre ‘noul cancer al lui Vladimir Putin‘. De când a început războiul din Ucraina, s-au tot lansat tot felul de zvonuri despre starea de sănătate a liderului rus. „Putin nu are o stare de sănătate degradată din punct de vedere fizic. Din punct de vedere psihic, însă, cu siguranță are niște probleme. Având în vedere tot ce se întâmplă în jur, cred că și el a devenit paranoic. Mai are de trăit, dar nu foarte mult, într-adevăr. Cert este că nu va muri de moarte bună!”, dezvăluie Andrei Diaconu. 

Și pentru că tot veni vorba despre sănătate, Andrei Diaconu declară că s-ar putea ca în anul 2024 să ne confruntăm cu un nou virus. „Nu e covid, e altceva care poate fi chiar mai rău decât covidul”, anunță Andrei Diaconu.

Referitor la problema unei crize nucleare, Andrei Diaconu este de părere că nu va fi cazul ca vreunul dintre state să folosească bomba atomică. În plus, Andrei Diaconu nu crede că actualii lideri aflați la putere își doresc declanșarea unui astfel de scenariu, știind prea bine că lansarea bombei nucleare nu face nimic altceva decât să aducă sfârșitul lumii. Andrei Diaconu atrage atenția asupra faptului că este posibil să existe explozii în zona Mării Negre, dar spune că România nu va fi afectată în mod direct.

Un nou început va veni abia din anul 2032, potrivit lui Andrei Diaconu. „Până atunci, vom avea multe de pătimit și de schimbat”, adaugă acesta. E vorba de schimbări atât în plan individual, cât și în plan colectiv. Este posibil ca anumite relații (de orice fel) să se încheie brusc, fiindcă oamenii și-au reconfigurat personalitățile pe parcursul ultimilor ani, aflându-se în plină perioadă karmică. Anii de cumpănă prin care am trecut și prin care vom mai trece trebuie să ne învețe să apreciem din nou iubirea și să o manifestăm în viețile noastre.

Hai să trăim în prezent!

Soluția pentru a ne vindeca de traumele dobândite pe parcursul acestor ultimi ani este în mâinile noastre și pornește de la mentalitatea fiecăruia dintre noi. Sunt foarte mulți oameni care se confruntă cu stări acute de anxietate, iar asta se întâmplă din cauză că trăiesc în viitor, cu teamă și nesiguranță. „Cea mai bună metodă de a ne ancora în prezent este exercițiul respirației conștiente. Asta presupune să inspirăm adânc pe nas și să expirăm pe gură, repetând procesul de 10 ori”, sugerează Andrei Diaconu. Alte metode pe care le recomandă terapeutul Andrei Diaconu sunt plimbarea în natură, meditația, rugăciunea și evitarea izolării.

Psalmii – cea mai puternică formă de rugăciune

Andrei Diaconu declară că psalmii sunt niște energii foarte puternice la care Divinitatea le-a dat oamenilor acces. Cuvintele din  componența psalmilor au putere de vindecare și de curățare a sufletului. Mai mult decât atât, puterea psalmilor stă și în capacitatea lor de a modifica sau schimba vibrațiile de la nivel energetic. Există niște vorbe din  popor care spun că psalmii sunt periculoși, putând chiar să te omoare dacă rostești rugăciunea nepotrivită. Andrei Diaconu ne asigură că nu este așa; dimpotrivă, psalmii aduc echilibru și liniște în viața oamenilor, iar rugăciunea este cea mai bună formă de a te apropia de Divinitate și de a obține ajutor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background