Eforturile concertate de a discredita interviul Carlson-Putin relevă disperarea Occidentului

Postat de pe 16 februarie 2024

Eforturile concertate de a discredita interviul Carlson-Putin relevă disperarea Occidentului: inferioritatea evidentă a liderilor noștri a fost descoperită și de către „spălații pe creier”

Autor: Oana-Medeea Groza

Occidentul a reacționat într-o manieră ce denotă disperare după interviul lui Vladimir Putin cu Tucker Carlson, majoritatea liderilor europeni susținând că liderul rus a obținut o platformă pentru a-și răspândi obișnuitele minciuni și propaganda. În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată pe Radio Gold FM, Andrei Gușă a analizat reacția exagerată a occidentalilor.

Dincolo de asocierea lui Putin cu Hitler, de răspândirea ideii că interviul duce la moartea democrației și de acuzațiile că jurnalistul american Tucker Carlson i-a oferit liderului rus o platformă unde să-și răspândească propaganda, trebuie recunoscut, dintr-o perspectivă obiectivă, că a lua un interviu unui lider de calibru ține de libertatea jurnalistică, unul dintre principiile de bază ale democrației.

„Eforturile concertate de a discredita interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin relevă disperarea occidentalilor. Inferioritatea evidentă a liderilor noștri a fost descoperită prin acest interviu și de către ‘spălații pe creier’ care credeau până nu demult că Putin ar avea nu știu câte tipuri de cancer și ar fi pe moarte…”, a punctat Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background