Media mainstream atacă CDC-ul

Postat de pe 17 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Un alt segment al emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” din data de 17 august, prezentată de Iosefina Pascal, a urmărit ultimele declarații ale reprezentanților CDC.

Premieră internațională: în august 2022, pentru prima dată în 3 ani de pandemie, CDC-ul recunoaște că există imunitate naturală și că imunizarea prin infectare oferă un grad de protecție totuși ridicat în fața reinfectărilor”, anunță Iosefina.

„Tot ei spun că, tocmai pentru că există imunitate naturală, nu mai trebuie să testăm copiii dacă nu au simptome, nu mai trebuie să se izoleze dacă au stat pe lângă cineva care a avut covid, nu mai trebuie să stea oamenii la distanță unul față de celălalt”, adaugă jurnalista

Reacțiile din presă

„Oamenii au reacționat, inclusiv New York Post. Într-un articol de pe New York Post, CDC-ul este pur și simplu făcut pulbere, în special pentru politica pe care au avut-o cu privire la deschiderea școlilor și a felului în care copiii trebuie să urmeze cursurile”, indică Iosefina Pascal.

CDC-ul a spus că nu mai există o diferență între cei vaccinați și cei nevaacinați. Cei care au fost discriminați în tot timpul acesta se vor umple de bani, pentru că pot da în judecată CDC, pot da în judecată departamentul de sănătate, vor lua bani și de la angajatori”, demonstrează Iosefina.

„New York Post susține că a fost strict politică treaba cu restricțiile și obligativitatea vaccinării. Până acum specialiștii care spuneau despre acest lucru erau cenzurați. S-a mai spus și că acest virus va rămâne cu noi permanent”, subliniază Iosefina Pascal.

„Se vor îmbogăți cei care au fost discriminați, numai că noi vom fi cei care vor plăti. De ce? Pentru că noi suntem statul. Noi vom plăti pentru deciziile politice”, concluzionează jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background