Marius Ghilezan: „Frica te face să votezi cu stăpânirea”

Postat de pe 8 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Luni, în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre ofensiva contra politicii lui Joe Biden declanșată de către Trump și republicani.

„La manifestarea republicană desfășurată în week-end, am văzut o serie de lideri care au realizat o radiografie aproape apocaliptică a SUA: majoritatea nu mai este protejată, o țară atât de bogată ajunge să plătească 2 dolari pe litrul de benzină, cozi de zeci de km la magazinele săracilor” este introducerea în subiect realizată de Cozmin Gușă.

„Aceste conferințe au rolul de a fixa ideologic calea și planul de urmat pe viitor. Sunt convins că în noiembrie va avea loc un furt masiv de voturi în America cum nu s-a mai văzut vreodată pe Pământ. Atât de disperați sunt, atâta presiune este din partea petroliștilor și a investitorilor de pe bursă, încât nu se pot juca. Sunt bani mulți în joc”, anunță jurnalistul Marius Ghilezan.

Întrebat care ar fi amploarea unei astfel de fraude, Marius Ghilezan explică: „Sistemul electoral american este mult diferit față de sistemul francez sau cel românesc. El a fost gândit de părinții constituționali astfel încât să nu existe fraude, dar în 2020 colegiile electorale au fost luate cu asalt prin voturile prin corespondență. E slabă forța și convingerea leadership-ului și este mare disperarea creștinilor, adică a susținătorilor republicanilor. Nu știu dacă republicanii vor face față la pragul de așteptare și la cât li se cere”.

Cum vor fi priviți republicanii de acum înainte?

„S-a instituit o cenzură uriașă în presă și de aceea poate nu i-am mai văzut atât de mult pe republicani. Nu mai există libertate de exprimare și nu mai există decât canalele alternative. Profilul noului partid republican îmi lipsește din fața ochilor”, spune Marius Ghilezan.

„Mi-e teamă că America stârnește un război undeva în septembrie, pentru că începe Ucraina să se demitizeze. Pelosi nu s-a dus cu inima goală acolo. Un mic conflict în Taiwan îl ajută și pe Xi Jinping în septembrie la congres. Se creează emoția. Sunt în stare să provoace un război din cauza lăcomiei lor de bani și de putere și asta ar stârni frica în America” este concluzia oferită de Marius Ghilezan în încheierea emisiunii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background