Marea Epidemie – pregătiri bizare și costisitoare

Postat de pe 28 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, moderatoarea Iosefina Pascal avertizează asupra posibilității prelungirii artificiale a pandemiei sau declararea uneia noi.

Deși încheierea pandemie a fost anunțată inclusiv de Președintele SUA, Joe Biden, ”este clar că avem de-a face cu o mobilizare de resurse umane și financiare la nivel național pentru combaterea epidemiilor”.

Planul național de pregătire și răspuns la epidemii este un proiect de pe masa guvernului în care se stabilește clar cine și ce atribuție are în cazul declarării unei epidemii. Polițiștii vor interveni în cazurile de panică și frică, deși, cum bine se știe, acestea au fost  induse de autorități populației prin comunicarea defectuoasă și uneori chiar mincinoasă.

Alexandru Rafila nu vrea ca Arafat să se mai ocupe de situații ce intră în sfera de competență a Ministerului Sănătății, deși procedurile pe care se bazează acest plan al guvernului au fost elaborate chiar de către Arafat.

Iosefina afirmă că “e ciudat că se iau asemenea măsuri acum, când pandemia s-a sfârșit” și se întreabă ”de ce graba și disperarea asta de a iniția un asemenea proiect?” Se încalcă iar drepturile fundamentale ale omului printr-o Ordonanță de Guvern, eludând legea și ocolind forul legislativ, Parlamentul.

“Înainte de asemenea planuri care consumă resurse financiare importante să se rezolve problema medicamentelor, situație perpetuată de la un ministru la altul”, încheie Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background