Mai multe vedete din România au luat cu asalt restaurantul Da Pino

Postat de pe 13 septembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Untold aduce în fiecare an o mulțime de vedete la Cluj-Napoca: oameni de media, artiști, actori sau DJ. După nopțile pline de distracție și dans, cu toții au ales în fiecare an de Untold să se „ciluiasca” la Da Pino, restaurantul din centrul Clujului care le-a devenit a doua casă. Dacă până anii trecuți, vedetele luau masa în interiorul sofisticat al conceptului gastronomic, cu toții au avut un șoc la aceasta ediție de Untold. Adrian Dragoș, patronul Da Pino, a „copcialit” o surpriză de proporții: o gradină interioară cum nu mai există alta în Romania!

Timp de 3 zile, Andreea Esca, Smiley, Gina Pistol, Cozmin Gusa, Octavian Hoandra, Micutzu, Cabral, Mihai Petre, Codin Maticiuc, Speak, Mario Fresh, Fedde le Grand, Giulia și Alexia Eram, s-au relaxat în gradina interioară botezată Verdissimo, asta pentru design-ul special imaginat de colaboratorii Da Pino.

Una dintre vedete afirma sâmbătă după-amiază: „Adrian Dragoș a reușit ceva ce nimeni în București nu a mai reușit de peste un deceniu: să creeze un loc al artiștilor. Nimeni nu s-ar fi gândit că el se va naște la Cluj, dar e cu atât mai interesant ce se întâmplă aici. Eu vin la mai multe evenimente pe an, și la Tiff, și la Electric, ca și alți colegi din branșa artiștilor, și cu toții ne întâlnim mereu la Da Pino. Băi, gradina interioara ne-a dat pe spate: e intimă, îți dă o stare de securitate, de liniște, uite și tu ce e aici, Gina Pistol își tine în brațe copilul, Smiley dansează, Cabral se distrează, e absolut mișto, atenția la detalii, mâncarea superbă și, mai ales, personalul care e cel mai relaxat și amabil pe care l-am văzut în ultimii ani, io zic ca gradina asta interioară va deveni în maximum doi ani un loc foarte special pentru Romania”.

Sursă text: Ziar de Cluj


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background