Lumea este condusă din umbră de trei mari entități: Big Pharma, Big Arma și Big Agra!

Postat de pe 8 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a axat pe portretul „Europei în haos”, cu războiul ucrainean ajuns în fază critică, un altul ce se amorsează în Serbia-Kosovo, Turcia sub ruine, Finlanda ce adoptă legi transumaniste prin care oamenii își pot schimba sexul o dată pe an, lipsa de autoritate a liderilor din țările UE ce asistă imobili la cheltuirea discreționară a banilor pentru finanțarea războiului sau vaccinuri dovedite ineficiente, jurnalistul Bogdan Comaroni prezentând care sunt perspectivele reale de decădere și dacă/cine poate stopa acest proces.

„Când veți auzi despre războaie și vești de războaie, să nu vă înspăimântați, căci lucrurile acestea trebuie să se întâmple. Dar încă nu va fi sfârșitul. Un neam se va scula împotriva altui neam și o împărăție, împotriva altei împărății; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete și tulburări. Aceste lucruri vor fi începutul durerilor” (Marcu 13:7-8)

Curentul progresist promovează o libertate fără limite, omul ajungând să fie propriul Dumnezeu; de fapt, această libertate este o iluzie, mai ales dacă luăm în considerare scenariile apocaliptice pe care le-au prezentat ‘mințile luminate’ de la Forumul Economic Mondial de la Davos. Toate aceste tendințe ce iau avânt fac parte dintr-un plan care să familiarizeze individul cu ideea transumanismului și a eugeniei. Manifestările concrete ale acestor curente sunt promovate în presă, zi de zi apărând fel de fel de articole care vorbesc despre clonare, despre schimbarea de sex, despre implantarea cipurilor în bebeluși sau posibilitatea creării acestora după bunul plac.  

Oamenii au tendința să ia în derâdere toate aceste dezvăluiri, considerând că nu se poate întâmpla nimic atât de grav cât timp trăiesc ei. Problema este că planurile acestea transumaniste sunt trans-generaționale, după cum le-a prezentat Bogdan Comaroni, și deja se poate observa că omenirea a luat-o de-a dreptul razna. Se petrec schimbări fără precedent în toate sectoarele, amintind aici posibilitatea de schimbare a genului anual, introducerea inteligenței artificiale în tot mai multe aspecte ale vieții, pandemia, alimentația pe bază de insecte ș.a.

Elitele globale au renunțat la tot ce înseamnă societăți secrete, iar acum totul este spus pe față, prin intermediul presei mainstream. „Numai cine nu vrea nu vede că întâi a fost Big Pharma, în pandemie, care determină ce boli apar în lume, ce tratamente să existe pe piață, care sunt parametrii normali de funcționare a organismului uman, urmată de Big Arma, care a luat miliarde de dolari din banii cetățenilor pentru a-i drena în industria de armament și care decide ce războaie se fac în lume, iar acum vine Big Agra, care include toate procesele ce țin de mutații genetice, industria de E-uri, și care decide ce avem voie să mâncăm”, a dezvăluit Bogdan Comaroni. La toate acestea, s-ar adăuga și Big Energy, care decide tot ce se petrece în sectorul energiei și al exploatărilor de resurse. Toate mecanismele anterior enumerate funcționează pe baza doctrinelor.

În pofida acestei lupte acerbe împotriva umanității, Bogdan Comaroni este ferm convins că umanismul va triumfa dacă se menține pe poziții și nu acceptă sclavia sub toate formele ei. Există, așadar, speranța că latura umană va triumfa în fața progresismului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background