Legăturile dintre laboratoarele din Ucraina și familia Biden – Iosefina Pascal

Postat de pe 14 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Familia Biden este în tot și în toate în Ucraina. Mă întreb oare de ce autoritățile din America se tem atât de tare de laboratoarele se cercetare biologică din această țară”.

Iosefina Pascal aduce în discuție compania Metabiota, al cărui președinte este un epidemiolog american pe nume Nathan Wolfe. Această companie a primit din patea Departamentului de Apărare al Statelor Unite suma de 20 de milioane de dolari pentru a lucra la proiecte de cercetare în laboratoare din Ucraina. În aceste afaceri ar fi implicat și unul din fii președintelui american Joe Biden, Hunter, prin firma sa, Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP).

Un raport financiar din iunie 2015 arată că RSTP a oferit companiei Metabiota 30 de milioane de dolari pentru a ajuta „la protejarea lumii de răspândirea epidemilor”, potrivit nationat.ro. „Metabiota și EcoHealth Alliance, o companie ce s-a ocupat cu cercetarea SarsCov2, au tot felul de parteneriate cu laboratoarele din Ucraina” – spune Iosefina Pascal. „Se pare Metabiota are o lungă poveste despre rateuri în domeniul securității biologice, iar familia Biden este în tot și în toate în Ucraina”.

 Ebola din Africa și laboratoarele din Ucraina

Jurnalista GOLD FM amintește despre focarele de Ebola din Sierra Leone, o țară din Africa de Vest. Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ar fi existat scurgeri de Ebola dintr-un laborator finanțat de Pentagon unde ar fi lucrat oameni de știință de la Metabiota.

„Apoi, ilegal, au făcut copii ale acestui virus în mediu viu, adică probe active, și le-au dus în Statele Unite ale Americii” – afirmă Iosefina Pascal. „Președintele Metabiota neagă tot, însă datele sunt oferite de OMS care susține că nu poate trece cu vederea așa ceva. Imaginați-vă doar că aceiași oameni se ocupă și de laboratoarele din Ucraina, unde se studiază niște boli nenorocite”.

Iosefina Pascal atrage atenția asupra pericolului pe care l-ar putea reprezenta cercetătorii de la Metabiota care lucrează în laboratoarele din Ucraina, în urma antecedentelor pe care le-au avut în Africa.

Teama amercanilor privind laboratoarele din Ucraina

Toate aceste laboratoare din Ucraina ar trebui investigate din punct de vedere al rezervării și securității, conform jurnalistei GOLD FM: „Dacă totul este ok și ținut sub control, adică nu reprezintă risc de armă biologică, atunci de ce doamna Victoria Nuland este panicată privind pericolul din aceste laboratoare?” – se întreabă Iosefina Pascal.

„Ucraina are facilități de cercetare biologică, despre care, de fapt, suntem acum destul de îngrijorați că trupele ruse ar putea încerca să le preia” – a declarat Victoria Nuland, subsecretar de stat pentru afaceri politice al SUA. „Lucrăm cu ucrainenii la modul în care pot preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse” – a mai spus aceasta.

Jurnalista GOLD FM susține că exact în acest punct apare o problemă: De ce ar fi periculos ca rușii să ajungă la aceste cercetări din Ucraina? Asta înseamnă că se țin în acele laboratoare viruși periculoși ce ar putea constitui arme biologice?

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background