„Invit presa adevărată din România alături de GOLD FM” – Sorin Roșca Stănescu

Postat de pe 15 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă faptul că: „Am decis să împrumut niște bani postului de radio GOLD FM pentru a plăti birul Consiliului Național al Audiovizualului. Invit pe toți colegii din presa adevărată să ni se alăture. Mai devreme sau mai târziu, securea vine și la ei”.

În contextul în care postul de radio GOLD FM România are de achitat o amendă  dată de Consiliul Național al Audiovizualului în valoar de 50.000 de lei (aprox 10.000 de euro), jurnalistul Sorin Roșca Stănescu se pronunță în mod public că se oferă să împrumute GOLD FM cu o parte din bani. Bineînțeles, asta în scenariul în care postul de radio nu decide să aplice la o nesupunere civică și să nu plătească sancțiunea.

„Am hotărât să împrumut niște bani postului GOLD FM, să ajut la plătirea acestui bir al CNA” – spune Sorin Roșca Stănescu. „Voi merge alături de acest post de radio până la capăt și invit pe toți colegii din presă, cei care ne ascultă, să ni se alăture. Mai devreme sau mai târziu, securea vine și la ei”.

Sorin Roșca Stănescu, „Nașul Presei din România”, este unul dintre invitații săptămânali ai emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” (în fiecare marți, la ora 13:30), pastilele sale zilnice se pot asculta zilnic la GOLD FM, pe 96,9 Mh, iar editorialele sale pot fi citite pe site-ul solidnews.ro.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background