Kovesi – bătaie pe bani cu Ursula! România se bate cu Polonia pe postul de comisar european.

Postat de pe 13 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a anunțat și prezentat „cearta” dintre Laura Codruța Kovesi și Ursula von der Leyen.

Laura Codruța Kovesi ar dori să o dea în judecată pe Ursula von der Leyen, actuala șefă a Comisiei Europene, pentru că a tăiat fondurile pentru Parchetul European. Se speculează că n-ar fi întâmplătoare această mișcare și că aceasta a fost adoptată după ce Parchetul European a preluat ancheta achizițiilor de vaccinuri din pandemie. Kovesi ar trebui mai degrabă să rezolve urgent dosarul achizițiilor de vaccinuri din pandemie, având în vedere că Ursula von der Leyen nu poate pune la dispoziția autorităților mesajele și email-urile prin care a negociat termenii contractului.

Polonia intră în cursa pentru obținerea postului de comisar european pentru Apărare, funcție la care aspiră și Klaus Werner Iohannis. Polonia are o relație foarte bună cu SUA, facilitând accesul americanilor la controlul politicilor de apărare a UE. În aceste condiții, scad drastic șansele ca Iohannis să obțină acest post. Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background