„Klaus Iohannis, o imagine contrafăcută” – Daniel Dimache, Gazeta de Prahova

Postat de pe 1 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul Daniel Dimache a declarat faptul că: „Klaus Iohannis nu mai este el însuși. Este un produs contrafăcut al unora care crează imagini”.

Redactorul șef al Gazetei de Prahova, Daniel Dimache, susține că, comparativ cu anul 2014, președintele Klaus Iohannis s-ar fi schimbat foarte mult. În timpul primei campanii electorale din urmă cu 7 ani, actualul șef de stat a fost invitat la o emisiune moderată de Daniel Dimache, iar jurnalistul afirmă că a fost plăcut impresionat de prestația candidatului la președinția României.

„I-am spus un singur lucru atunci lui Klaus Iohannis: <Să nu vă schimbați! Cred că veți ieși președinte!>” – povestește Daniel Dimache. „Ei bine, el fix acest lucru nu l-a făcut”.

Jurnalistul este de părere că în prezent, președintele ar fi un produs al unor oameni care crează imagini. „Eu nu am văzut vreun politician care să fie mai bine în imaginea lui, produsă de alții, contrafăcută, decât în calitatea sa umană și de profesionist pe care a avut-o inițial” – a adăugat Daniel Dimache.

„Klaus Iohannis este un profesionist, dar a greșit foarte mult”

Redactorul șef al Gazetei de Prahova îl vede pe Klaus Iohannis ca fiind un profesionist, dar care ar fi greșit foarte mult în perioada asta: „A ascultat multe sfaturi pe care eu le consider proaste și care au adus România în situația care este acum”.

„Președintele ar fi putut face foarte multe pentru români, dar a uitat complet de ei” – observă jurnalistul.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background