Joi, 4 iulie, ora 18,00, la Galeria Calea Victoriei 91-93,Ars Mater Gallery vă invită la un eveniment inedit în piața de artă românească, un “Fusion” pe aceeași pânză între ideile și tehnicile a doi artiști:Bogdan & Andreea Cazacincu.

Postat de pe 3 iulie 2024

Joi, 4 iulie, ora 18,00, la Galeria Calea Victoriei 91-93,
Ars Mater Gallery vă invită la un eveniment inedit în piața de artă românească, un “Fusion” pe aceeași pânză între ideile și tehnicile a doi artiști:
Bogdan & Andreea Cazacincu.
Vă așteptăm să fiți alături de noi la vernisajul unei expoziții care cuprinde atât lucrări personale cât și lucrări comune ale celor doi creatori.

Această expoziție semnată Bogdan și Andreea Cazacincu aduce un element incitant pe piața de artă românească, o colaborare dincolo de viață și de profesie, o colaborare pe pânză într-o creație comună. Un “Fusion”! Cu stiluri și abordări diferite în operele personale, Andreea și Bogdan reușesc să combine armonios și curajos în această lucrare de artă comună mesajele, culorile vibrante și juxtapunerile compoziționale ale fiecăruia.

Bogdan Cazacincu este absolvent UNARTE, al Facultății de Arte Decorative și Design, Secția Artă Murală, un tânăr artist îndrăgostit de ziduri. Atât de îndrăgostit de ele, încât ia cu el în atelier idei și tehnici de pictură folosite în street art. Compozițiile pe pânză create de Bogdan în atelier, sunt rezultatul căutărilor interioare ale artistului și încercărilor lui de a pune ordine în haosul unei realități în care creația trebuie să triumfe în permanență. Aceste căutări așează pe suprafața pânzei forme abstractizate cu efecte de clarobscur și o diversitate cromatică spectaculoasă.

Andreea Cazacincu absolventa UNARTE, a Facultății de Arte Plastice, Secția Grafică, este pasionată de culoare și se aruncă cu multă siguranță în abordarea curentului Neo Pop Art. Pe pânzele ei regăsim obiecte de actualitate așezate în cadraturi inspirate de opere ale unor mari artiști din diverse perioadei ale istoriei artei.

Și Bogdan și Andreea au deja în palmares expoziții în multe orașe ale României și lucrări de artă în proprietatea unor muzee sau a unor colecționari privați.

Curator: Steluța Roșca Stănescu


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background