Joe Biden este îngenuncheat de propriul joc politic catastrofal pentru întreaga omenire

Postat de pe 17 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de miercuri, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, a surprins situația explozivă din SUA, cu tot ceea ce implică aceasta, precum și eventualele consecințe ce vor surveni. Bogdan Comaroni declară: „Mi-e teamă că treburile complicate din SUA vor duce la război instalat cu China! Totdeauna marile resetări ale omenirii s-au produs în urma războaielor”.

Cozmin Gușă prezintă pe scurt o pistă de urmat pe parcursul discuției, și anume tensiunile create în rândul populației din cauza percheziției reședinței lui Trump și posibilitatea iscării unui război civil. „Am spus de mai demult că acest pericol există și tocmai de aceea se dorea dezarmarea americanilor. Am spus și că ar fi vorba de un război intern, civil pe care nu l-ar putea rezolva decât armata și că s-ar împărți America în părți, cu armament, cei mai mulți susținându-l pe Trump”, anunță Bogdan Comaroni.

Întrebat dacă vede iminența unor confruntări stradale în viitorul apropiat, Bogdan Comaroni răspunde: „Nu, pentru că totuși forțele și logica vor fi la alegeri. Adică eu mă aștept ca Trump să aibă o victorie zdrobitoare. Va fi extraordinar pentru Trump, pentru că nu-ți joci cărțile provocând o revoltă internă, ci dimpotrivă, vrei să o temperezi, dar îți ții acest potențial de forță față de adversar ca un atu imens”.

Premisele unui posibil război mondial

Joe Biden ar putea ordona amânarea alegerilor, conștient fiind de înfrângerea iminentă de la alegeri. „Se dorește mutarea războiului din Ucraina în Taiwan. În Taiwan, însă, nu mai au acel proxy, nu au ce altă națiune să implice în luptă și ar însemna să intre direct America în război cu China”, explică jurnalistul Bogdan Comaroni.

„Războiul în cazul acesta va fi atât de mare și va implica atâtea chestiuni planetare, încât treaba că Trump va candida sau nu în America nu va mai interesa pe nimeni pe planetă. Americanii vor ca adversarii, chinezii, să facă primul pas. Dacă ne uităm pe o hartă a prezenței militare, China este împânzită de americani”, afirmă Comaroni.

„Biden este mort din punct de vedere politic în momentul de față, pentru că în America nu poți să amâni alegerile decât prin violență. Sunt doar două situații: provoci războiul în afară sau să provoci violența internă. Ambele variante sunt pierzătoare în SUA” este concluzia lui Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background