Jesy Nelson, motivul real pentru care a lipsit din scena videoclipului Sweet Melody

Postat de pe 12 mai 2021

Jesy Nelson a dezvăluit adevăratul motiv pentru care lipsește dintr-o scenă din videoclipul muzical Sweet Melody înainte de ieșirea ei din Little Mix.

La sfârșitul anului trecut, Jesy Nelson a anunțat că va părăsi Little Mix, spre șocul și dezamăgirea fanilor. Înaintea plecării sale, cântăreața în vârstă de 29 de ani a observat că nu se mai bucură de slujba ei și de presiunile pe care le-a implicat să fie într-o trupă de fete.

Jesy a spus că, după caratina impusă de pandemie, a devenit mai conștientă de efectul pe care munca îl avea asupra sănătății sale mintale. Pe măsură ce restricțiile au fost ridicate, cântăreața a trebuit să se întoarcă la muncă și, odată cu aceasta, a venit și presiunea adăugată de a arăta cât mai bine pentru fotografii și apariții la televizor.

În ziua filmărilor, Jesy a fost plină de anxietate. Ea începuse o „dietă extremă” pentru a slăbi și a se pregăti pentru filmare. Jesy a declarat pentru Cosmopolitan UK că a suferit un atac de panică în timp ce se afla în platou. Colegele ei de trupă Jade Thirlwall, Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock au fost nevoite să continue filmările și astfel există o scenă în videoclipul muzical al trupei pentru melodia Sweet Melody în care Jesy lipsește.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background