Jessie, vedeta Gold FM, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News despre „mafia” din industria muzicală

Postat de pe 2 octombrie 2021

”Întrebată cum vede industria muzicală din România în ziua de azi, Jessie a avut o reacție acidă la adresa colegilor de breaslă și a ascultătorilor.

„Industria muzicală din România este o industrie foarte uniformă aș putea să spun. Din câte am observat eu și din ceea ce se întâmplă acum pe radio, atunci când deschizi radioul este aceeași muzică, cred că a observat și publicul. Toate melodiile sunt la fel, nici nu poți să te regăsești într-o melodie, pentru că ai exact aceleași mesaje. După părerea mea, asta denotă că avem un public needucat din punct de vedere muzical.

Cum poți să asculți în fiecare zi același lucru? Nici tu, ca artist, nu te poți exprima să fii autentic, să poți să compui despre ce simți tu pentru că nu se intră pe radio. Dacă nu cânți despre ce vor ei… nu se poate intra pe radio. Așa că unde mai este autenticitatea artiștilor de astăzi dacă totul este luat de o anumită casă de discuri, dacă doar ea intră tot timpul cu melodiile ei pe radio.

E foarte greu să fii un artist în ziua de astăzi, pentru că nu poți intra, ăsta e adevărul.G Ad:

Eu nu sunt semnată cu nicio casă de discuri, pentru că-mi doresc să pot să compun în direcția în care îmi doresc eu. Dacă astăzi am chef să scriu despre loialitate, să pot să scriu. Dacă mâine vreau să compun despre faptul că vreau să merg cu fetele la o petrecere, să pot să compun despre asta și să nu-mi spună tot timpul o casă de discuri: aaa, nu e bine ce ai scris, nu e bine ce ai compus, pentru că nu vei intra pe radio. Nu se pupă una cu alta! Dacă ești artist semnat, trebuie să dansezi după cum îți cântă ei!”, a declarat Jessie, în exclusivitate pentru DC NEWS și SPECTACOLA.

„Din păcate suntem foarte îngrădiți. De acolo vin banii”

Întebată dacă s-a gândit că va avea probleme în a se lansa, dat fiind faptul că se merge pe un anumit gen de muzică, cu sprijinul caselor de discuri, Jessie a spus că:

„mi-am asumat! Mi-am asumat că nu o să semnez cu o casă de discuri, nu spun niciodată, dar dacă vor veni către mine cu o ofertă care să fie rezonabilă, poate voi semna, dar deocamdată aleg să fiu un artist nesemnat. Deși toată lumea se uită: o, fata asta nu e nici la Cat Music, nici la Roton, nu e niciunde, ce e cu ea?! Dar nu mai poți să fii artist astăzi dacă nu ești semnat la o casă de discuri? Aparent nu! Dar normal ar fi să poți să fii pe cont propriu și să compui, să fii autentic în direcția în care ți-o dorești. Asta înseamnă să fii artist. Să exprimi în ceea ce compui, să-ți exprimi valorile.

Din păcate suntem foarte îngrădiți. Dacă pe Youtube toată lumea ascultă manele, trapanele, casa de discuri îți va zice: Și tu trebuie să scrii în direcția aia, pentru că de acolo vin banii! Multe vizualizări pe Youtube înseamnă concerte, înseamnă bani!”, a mai spus ea.”

Sursă text: dcnews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background