Jessie, moderatoarea GOLD FM, în drumul spre Torino în semifinalele Eurovision România

Postat de pe 5 februarie 2022

Jessie se califică în semifinalele concursului Eurovision România cu piesa „Regret”. Artista este singura dintre favoriții fanilor cu o piesă în limba română.

Sâmbătă, 5 februarie, au fost postate interpretările live ale pieselor din prima semifinală Eurovision. În premieră pentru acest concurs, fanii vor avea posibilitatea de a vota favoriții pe pagina oficială de Facebook a concursului național în intervalul 9 februarie ora 20:00 – 10 februarie ora 20:00. Aceștia vor putea salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Celelalte zece vor fi selectate de un juriu specializat.

„Regret” – în numeroase topuri din social-media

Cântăreața și moderatoarea GOLD FM Jessie participă anul acesta cu o piesă în limba română – „Regret”, compusă în studioul DeMoga Music. Melodia ocupă locul întâi în numeroase clasamente realizate pe rețelele de socializare. „Regret” poate fi ascultată și în regim live, unde Jessie i-a avut alături pe pianistul Ștefan Ioniță și pe chitaristul Alexandru Coman. Videoclipul este postat pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro, pe canalul TVR de Youtube și pe pagina de Facebook Eurovision România, împreună cu celelate 45 de piese înscrise în concurs.

Aceasta se bucură de succes printre fanii din străinătate și se află în primele locuri în majoritatea topurile din social-media. „Regret” este piesa în limba din această ediție a Eurovison cotată cel mai bine pe internet. „Ok, România! Trimiteți-o pe Jessie la Eurovision!” – susține Jude Kennedy, un youtuber din Irlanda.

„Regret” a fost creată de artistă împreună cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr care realizează piese pentru cei mai mari artiști din Romania. Așa cum putem deduce din titlu, piesa transmite sentimente puternice de tristețe și resemnare. De asemenea, exprimă o situație de viață pe care o putem experimenta cu toții.

În drumul spre Torino

Semifinala, programată pentru data de 12 februarie, se va încheia cu un show televizat în direct la Televiziunea Națională. Atunci, jurații vor decide cele 10 piese care ajung în finala Eurovision România.

Reprezentantul României va fi decis pe 5 martie într-un spectacol live. Acesta va urma să participe la semifinalele de la Torino, din prima jumătate a lunii mai. Marea finală a Eurovision va avea loc pe data de 14 mai 2022.

Dacă piesa Regret a artisei Jessie este pe placul vostru, vă invităm să o susțineți și o să o votați!

Succes tuturor participanților!


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background