“Bravo ai stil” a determinat o întreagă generație de tinere să viseze la cai verzi pe pereți

Postat de pe 24 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

„Bravo, ai stil” revine și influențează, din nou, tinerele domnișoare. Jessie Baneș și-a exprimat opiniile despre acest format de emisiune în cadrul propriei emisiuni, „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM: „Nu face altceva decât să influențeze o generație întreagă de fete să viseze să devină influencerițe! Ce vor ști că muncească dacă pică Instagramul și Tik Tok-ul?”

Începe sezonul cu numărul 8 din producția Kanal D „Bravo, ai stil!”, iar asta deja produce un val de reacții neașteptate.  

Artista Jessie Baneș nu a ezitat să pună punctul pe „i” în ceea ce privește acest show deosebit de popular, dar care, în fond, promovează un stil de viață superficial, încurajându-le pe concurente să se afișeze pe rețelele de socializare și să caute să facă o meserie din asta. Acest fals feminism afișat în emisiunile de tip ”Bravo, ai stil” este, de fapt, împotriva realului feminism și operează sub un steag fals.

„E o frenezie totală în jurul acestui show! În urma acestei emisiuni, fetele care participă își umplu viața doar cu Instagram, sunt mari influencerițe. Și dacă Instagram-ul cade peste câțiva ani? Ne trezim cu șomeri! La fel și cu tik tok-ul”, a declarat moderatoarea Gold FM în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”.

Golden Hour cu Jessie: Emisiunile de tip “Bravo, ai stil” au determinat o întreagă generație de tinere să viseze la cai verzi pe pereți

Este clar că din ce în ce mai multe tinere caută să ajungă celebre prin trenduri de moment, fără însă să se concentreze pe educația lor și pe dezvoltarea lor profesională. Majoritatea fetelor din societatea de astăzi caută să ajungă vedete pe rețelele de socializare sau să facă bani ușor din activități care nu pot fi nicidecum încadrate în categoria de meserii propriu-zise.

„Emisiunea chiar asta face! Le încurajează pe fete să devină influencerițe! Ce-o mai fi și ‘meseria’ asta de influencer… Ele fac din asta un scop final în viață!”, a adăugat Jessie Baneș, dezamăgită de faptul că televiziunile cu audiență promovează false modele, emisiuni care încurajează superficialitatea și chiar desfrâul ca stil de viață.

Rețelele de socializare sunt o iluzie efemeră care poate oricând să se termine exact asemeni unui vis. „Fetele astea vor îmbătrâni. Se vor trezi la 35-40 de ani că nu le mai bagă nimeni în seamă pe Instagram și pe Tik Tok și că nu au cu ce să-și susțină familia!”, a evidențiat Jessie Baneș, punctând, totodată, că fetele care aleg acest drum sunt și destul de pretențioase, promovând consumerismul. Peste 10 ani nu vor mai avea din ce bani să-și susțină stilul de viață superficial și vor ajunge să lucreze pe unde mai apucă. 

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background