JESSIE BANEȘ: „ESTE JENANT UNDE A ADUS TVR-UL ACEST CONCURS”. CE OPINIE ARE MODERATOAREA GOLD FM DESPRE EUROVISION

Postat de pe 14 februarie 2023

Zilele trecute, România și-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2023. Theodor Andrei este artistul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Pe platformele de socializare, Jessie Baneș, solistă și moderatoare la Radio Gold FM, susține că TVR ar fi transformat concursul muzical într-unul „irelevant pentru români”.

Anul acesta, reprezentantul României la Eurovision este Theodor Andrei, un tânăr în vârstă de 19 ani care a primit 5230 de voturi în urma selecției naționale, la TVR.

Jessie Baneș susține, însă, că TVR ar fi transformat concursul Eurovision într-unul „irelevant pentru români”, pentru că voturile oferite de telespectatori au cumulat un procentaj mic (0,02% din populație). În continuare, solista a detaliat această speță.

„Lipsa de profesionalism a TVR transformă Eurovision într-un concurs irelevant pentru români: doar 0,02% din populație a votat reprezentantul de anul acesta. Îmi mențin părerea de anul trecut: demisia organizatorilor”, este mesajul scris de Jessie Baneș, în dreptul videoclipului.

Jessie Baneș: Este, efectiv, jenant unde a adus TVR-ul acest concurs și faptul că românii nici măcar nu mai au încredere”

În dreptul mesajului respectiv, Jessie Baneș și-a expus, pe larg, punctul de vedere. Cântăreața a susținut, în cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, că TVR-ul ar fi adus concursul Eurovision într-un punct „jenant” și că românii nu ar mai avea încredere, acesta fiind motivul pentru care există un procentaj scăzut în rândul voturilor telespectatorilor (0,02%, anul acesta).

„Concursul Eurovision a ajuns și anul acesta de râsul lumii, asta după ce, la selecția națională, reprezentantul a fost ales de către, atenție, 0,02% din populația țării, așa cum a mai spus și un alt coleg de breaslă. Este, efectiv, jenant unde a adus TVR-ul acest concurs și faptul că românii nici măcar nu mai au încredere, după ce au văzut, în anii precedenți, că cei de la TVR au trimis ba un fost dansator să ne reprezinte, ba o încercare a unei case de discuri, o artistă nouă, lipsită de experiență. Păi, ne mai mirăm că marii noștri artiști nu vor să mai participe la acest concurs? De ce ar mai investi bani în melodii și în show-uri, dacă, oricum, TVR-ul face ce vrea?

Exact cum am spus și anul trecut, ar trebui, de urgență, cei din organizarea Eurovision să-și dea demisia, pentru că sunt 500.000 de euro din banii mei și din banii voștri, banii românilor, care sunt cheltuiți absolut inutil pe acest concurs. Gândiți-vă că am putea face orice altceva cu acești bani sau chiar ar putea să fie dat către o altă televiziune, să-l organizeze cum trebuie, fără pile, fără intervenții și să ne reprezinte, până la urmă, și pe noi cineva de care să fim mândri, la Eurovision”, a spus Jessie într-un filmuleț publicat pe pagina sa de Facebook.1.00

sursă: cancan.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background