Își va mai câștiga România normalitatea?

Postat de pe 2 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul și publicistul Octavian Hoandră a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „România nu-și va recăpăta normalitatea, iar generația noastră va fi izolată și suprimată”.

Octavian Hoandră este pesimist cu privire la viitorul țării noastre. Acesta este de părere că urmează să cădem și mai jos decât am fi deja. „O să devenim o țară ocupată și o să primim ordine de la Bruxelles, de la Strasbourg” – a adăugat publicistul.

„Valul este prea puternic! O să vină mișcarea LGBT și activiștii de mediu să ne spună cum să ne comportăm. Generația asta nouă va primi trotinete și ghiozdane, iar așa vor evolua lucrurile” – susține Octavian Hoandră. „O să ne pierdem suveranitatea, iar noi, cei care gândim logic și normal, o să fim din ce în ce mai puțini”.

Viitorul decăzut al creștinismului

Atacurile împotriva bisericii din ultima vreme ar contribui, conform jurnalistului, la acest proces de îndepărtare a normalității: „Din cauza încălzirii acesteia normale nu o să mai putem merge la biserică. Ideea de nație românească va dispărea încet-încet în acest mod, căci un element esențial din ceea ce ne face pe noi români este totuși ortodoxismul”.

Iar în tot acest context, peste Biserica Ortodoxă Română s-ar fi așternut „o tăcere îngrozitoare”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background