Iosefina Pascal: „Nu ne conduce o forță ocultă, ci una incultă!”

Postat de pe 1 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Aceste forțe inculte sunt uneltele altor forțe mai cultivate. Așa este de 30 și ceva de ani încoace”.

„În urma acestei săptămâni, avem două vești, una bună și una proastă: vestea bună este că va pica Cîțu, vestea proastă este că va rămâne” – susține Iosefina Pascal. „Dar cum este posibil acest paradox? Ei bine, cu ajutorul blatului dintre politrucii conduși de forțe subterane”.

Partidul Social Democrat a depus, marți, o moțiune de cenzură semnată de 157 de parlamentari PSD. Moțiunea are titlul „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!”. Aceasta a fost citită joi, 30 septembrie, și va fi votată marți, 5 octombrie.

Potrivit informațiilor din USR PLUS, parlamentarii partidului vor vota orice moțiune va ajunge la vot.

Scenariul unui posibil nou guvern

„Ei bine, realitatea ne-a fost relatată chiar de premierul Florin Cîțu când a spus că se pregătește de un interimat lung și de o criză politică” – este de părere jurnalista. „Cade Guvernul, dar va rămâne unul interimar 45 de zile maximum, din punct de vedere constituțional. În timpul acesta, trebuie să se facă noi propuneri de premieri”.

Iosefina Pascal consideră că negocierile ar urma să fie ținute de Iohannis împreună cu Florin Cîțu și cu „băieții care îl consiliează din statul subtern”.

„Iar din negociere în negociere se va ajunge la Florin Cîțu 2.0, Florin Cîțu 3.0 și așa mai departe. Doar el este Superman, nu-i așa?” – a adăugat jurnalista.

„Nu vom avea anticipate”

Iosefina Pascu nu vede în scenariul viitor episodul unor alegeri anticipate: „În Constituție apare un cuvânt cheie, interpretat în favoarea sa de către Klaus Iohannis. Scrie acolo că președintele POATE, în urma a trei eșecuri de guvern, să dizolve Parlamentul. Aceasta este cheia: POATE, nu trebuie. Iohannis poate va spune <Mă doare mâna. Nu pot să semnez dizolvarea Parlamentului>”.

„Ce se întâmplă atunci? Bineînțeles, o altă criză politică. Klaus Iohannis va face orice, se va agăța de orice tertipul pentru a rămâne la putere alături de ucenicul Cîțu”.    

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background