Ion Cristoiu: „Schimbarea percepției la 180 de grade și minciuna sfruntată fac parte din fișa postului a unui politician”

Postat de pe 16 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Se minte, se uită și se trece cu vedrea în politica românească, ceva de nedescris!”

Un politician pe care l-a remarcat jurnalistul în ultima perioadă ca fiind un „mincinos notoriu” este Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților: „Acum este creștin-ortodox pentru a-l alege liberalii la congres. A uitat când a hărțuit Biserica și a interzis pelerinajele anul trecut când era premier?”

Publicistul Ion Cristoiu consideră că Ludovic Orban ar juca acum rolul de „victimă” a lui Cîțu și a lui Klaus Iohannia. Acest comentariu vine în contextul în care același Ludovic Orban ar fi fost „sluga lui Iohannis” până de curând, de când actualul premier este „sprijinit” de președinte în cursa internă pentru preluarea conducerii.

Acum USR PLUS acceptă foștii „adversari”

„Când s-a aprobat ordonanța de urgență privind PNDL-ul, USR PLUS s-a adresat lui Renate Weber, Avocatul Poporului, să facă plângere la CCR. Aceștia sunt aceiași bandiți care o voiau demisă din funcție acum câteva luni. Până mai ieri, Renate Weber era omul rușilor, dar acum e bună, o acceptă” – susține Ion Cristoiu.

O caracteristică a membrilor USR PLUS, în concepția jurnalistului, este că acceștia „când mint, cred ceea ce scot pe gură”.

„Ne-o amintim cu toții pe madame Chicirău care nega că a fost vreodată împotriva PSD, a ciumei acestea roșii, cum o numeau ei. S-a dovedit după aceea că nu era cum spunea ea, că era critică la adresa social-democraților, iar acum, când au nevoie de ei pentru moțiune sunt buni și de încredere”.

Când Klaus Iohannis va fi în opoziție

Publicistul este de părere că atât de mare ar fi „parvenitismul” politicienilor români încât Iohannis, când va termina mandatul și ar fi în ipostaza opoziției, îl va critica pe președinte că nu dă interviuri. „Tupeul este o caracteristică des întâlnită astăzi” – a adăugat jurnalistul.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background