Ion Cristoiu: „În spatele dosarelor lui Cîțu e Ludovic Orban, iar presa indignată e plătită de el”

Postat de pe 18 august 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat: „E o făcătură pusă la cale de Ludovic Orban. Acesta a avut tot timpul acest dosar, iar presa indignată e plătită de el. Orban are bani cu vagonul”.

Jurnalistul Ion Cristoiu susține faptul că s-ar pune prea mult accent pe incidentele din trecutul lui Florin Cîțu, când pentru ceea  ce face în prezent nu l-ar trage nimeni la răspundere. „Ce se mai aude de cazul consilierei sale care folosea banii statului pentru o campanie de denigrare a lui Ludovic Orban? Pe unde mai e domnișoara respectivă și de ce nu mai cercetează nimeni?” – se întreabă Ion Cristoiu. „Nu se mai discută că nu și-a îndeplinit planul la vaccinare. Nu-l întreabă nimeni despre datoriile imense ale României”.

„Asta pentru că presa a fost plătită de Ludovic Orban pentru aceste două subiecte legate de premier” – a adăugat jurnalistul. „Orban are bani cu vagonul. S-a dat documentul și presa a început să se indigneze. De ce nu l-a cercetat presa când a ajuns ministru de finanțe sau când a devenit premier?”

„Economia duduie din nou”

În urma ultimei declarații de presă susținută de premier, jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că „Florin Cîțu a făcut un eveniment politic dintr-o cifră. Economia duduie, nu-i așa? Cică 13%. Și? Se vede cumva asta în România? Nu e inflația?”

„Dragi români, v-am promis veşti extraordinare din economie, 13% creştere economică. Sună bine, nu? Deşi nimeni nu avea încredere, am promis că economia României va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit. Dar pentru asta vă mulţumesc vouă, dragi români. Nu aş fi reuşit fără voi. Adevăraţii eroi sunteţi voi” – susține Florin Cîțu.

declarația premierului: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=352044773297472

Salvarea PNL

Jurnalistul consideră că singura salvare în momentul de față pentru Partidul Național Liberal ar fi găsirea unui nou candidat pentru funcția de președinte de partid. „Dacă câștigă Florin Cîțu președinția partidului, va fi și premier și șef de partid, când el nu e bun nici de portar. Ce să face? Omul nu le are cu politica și punct” – observă Ion Cristoiu.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background