Este Elena Udrea cea mai bogată femeie din România? Fostul politician răspunde întrebării la Gold FM

Postat de pe 18 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Elena Udrea a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM: „Când am auzit prima dată asta, m-am închinat și am zis ^Doamne ajută!^”

„Elena Udrea are toate șansele să devină cea mai bogată femeie-deținut din lume, dar, cu siguranță, cea mai bogată femeie din România” – scrie Liviu Alexa pentru ziardecluj.ro

Elena Udrea neagă atât faptul că ar fi cea mai bogată femeie din România, cât și implicarea acesteia în proiectul de la Cluj Transilvania Smart City. „Da, recunosc. Partenerul meu de viață este implicat, într-o anumită măsură, în acest proiect, dar alte legături nu am” – susține fotul politician. „Informația conform căreia în spatele proiectului Transilvania Smart City sunt bani furați de Udrea este o minciună. Pe mine una mă interesează acum să-mi rezolv, favorabil mie, problemele judiciare care mi-au încurcat treburile în ultimii șase ani și să-mi văd de treburile mele și de copilul meu”.

S-a ajutat Elena Udrea de Emil Boc în acest proiect?

Conform lui Liviu Alexa „dragostea politică a lui Emil Boc pentru penala Elena Udrea este însă altceva. E atât de mare încât Emil Boc i-a aprobat penalei Udrea, bine ascunsă dupa chiloții iubitului său, Adrian Alexandrov, nu autorizație pentru doua case, ca la Esca, ci cel mai mare proiect imobiliar din România, denumit Transilvania Smart City. Acesta va include 10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel şi un aparthotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferinţă”.

Potrivit Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, tatăl copililui său, ar fi partener cu Ștefan Berciu, un dezvoltator imobiliar cunoscut în Cluj. „Fondurile de investiții vin din Statele Unite, Transilvania Smart City fiind un proiect despre care se discută de multă vreme, tocmai din 2008, de dinainte chiar ca Boc să fie primar. Proiectul a aparținut inițial unor străini, unor cetățeni israelieni, până acum trei ani, de când se lucrează la acest nou proiect, unul mult mai potrivit pentru piața de astăzi” – a adăugat fostul politician.

Cât costă proiectul și de unde provin banii?

“Deși în presa cumpărată se vehiculează că INVESTIȚIA ar fi de un miliard de euro, nu e nici pe departe cazul. Tot ce e acolo de construit costă, cu mare generozitate, 400-450 de milioane de euro” – susține Liviu Alexa în articolul său.

„Nimic mai fals!” – este răspundul Elenei Udrea. „Pot fi toți acești bani furați de cineva și după aduși de acasă și investiți în acest proiect? Nu. Toți banii sunt la vedere. Se pot vedea sponsorii, totul este transparent. Finanțatori privați, fonduri de investiții, bănci și alte instituții susțin financiar Transilvania Smart City. Din partea mea nu s-a investit un leu”.

Cine este implicat în Trasilvania Smart City?

În toată această afacere ar face parte oameni care au legături cu Elena Udrea: „Noii patroni maramureșeni o pun mintenash pe fosta șefă de cabinet a Elenei Udrea să administreze compania Realtopfarma SA, cu un mandat cu drepturi depline până în 13 aprilie 2024, iar in 26 august 2020, soții Gheorghe și Mariana Livia Petrovan decid să mute sediul social al companiei, de la adresa din strada Grigore Moga, unde a funcționat pe vremea când era controlată de Laurențiu Marian Prioteasa, în satul Tamași, din comuna ilfoveană Corbeanca, localitate unde domiciliază Elena Udrea. Pam pam, ce coincidență, vere!”

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, i-ar cunoaște pe toți acești parteneri cu care lucreză la Trasilvania Smart City prin tocmai intermediul acesteia: „Avem o relația de cinci ani. Este normal să cunoască persoane apropiate mie. Pe lângă asta, el se ocupa și înainte cu imobiliarele, are cunoștințele necesare și s-a putut implica. Este jobul lui, el asta face. În plus, este un proiect de durată, o să vină alți și alți oameni să se alăture, pe lângă cei implicați astăzi”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background