„Iohannis, o anexă a Germaniei” – Bogdan Comaroni

Postat de pe 11 mai 2022

Autor: Vali Andronescu

Redactorul Bogdam Comaroni a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Viktor Orban vrea să se transforme într-un lider local, zonal”.

Viktor Orban este Prim-ministrul Ungariei, recent câștigător al unui nou mandat la cârma guvernului maghiar.

„Am urmărit mișcările lui Orban și am încercat să le leg”, a spus Comaroni. „El a ieșit dintr-un bloc, a avut reacții tari, cel puțin în Ungaria, care l-au făcut extrem de popular”.

Maghiarii ar fi întâmpinat cu mare bucurie reacțiile lui Viktor Orban. Prim-ministrul Ungariei „vede următoarea zonă tampon pe care Rusia vrea s-o transforme într-o baterie energetică la care doar ea are acces, folosindu-se de Marea Neagră”, după cum a spus redactorul.

Federația Rusă și-ar pune dozele către Marea Neagră și ar bloca orice direcție de a exploata gazul. Potrivit lui Bogdan Comaroni, în cazul în care asta va face Putin, Orban „va ieși din zonă și va fi un jucător, transformându-se în liderul zonal”.

Iohannis la ceremonia primirii oficiale a lui Frank-Walter Steinmeier

În ce-l privește pe Klaus Iohannis, Comaroni a specificat că pe acesta „nu-l mai interesează de mult România”.

La ceremonia primirii oficiale a Președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, Iohannis a pus mâna la inimă atunci când imnul Germaniei a început să răsune. „Pentru mine, reacția asta echivalează cu situația în care naționala română de hochei a cântat imnul Ungariei, dar mult mai grav”, a spus jurnalistul.

Iohannis numără opt ani de experiență de primiri și de protocoale, de când a fost numit Președintele României. „Nu este vorba de o chestiune că a fost o gafă, nu ai cum să nu ai în reflex că întâi se intonează imnul oaspetelui și apoi imnul tău”.

Comaroni a precizat că Iohannis ar fi avut instinctul mult mai puteric să pună mâna la inimă la intonarea imnului Germaniei. „Mie îmi arată că nu e cetățean al României, ci că el se consideră german”.

Iohannis vs Orban

„În vreme ce Viktor Orban își întărește propria zonă, Iohannis vine și face gafa asta care arată că el nu e Președintele României, ci este o anexă a Germaniei”, a declarat Bogdan Comaroni.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background