Înregistrările BOMBĂ despre traficul de influență și corupția din România – Coldiferii din Dumbrava Minunată.

Postat de pe 23 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a abordat subiectul dezvăluirilor incendiare referitoare la rețeaua lui Florian Coldea și la corupția de la nivelul statului, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM. În urma scandalului dintre Coldea și afaceristul Cătălin Hideg, au apărut în spațiul public o serie întreagă de înregistrări infamante, care demonstrează modul în care operează rețeaua lui Coldea, prin șantaje și trafic de influență la nivelul celor mai puternice structuri ale statului român.

Acest nou scandal iscat scoate la iveală putregaiul de la nivelul sistemului de justiție din România. Cătălin Hideg este un personaj controversat, care în pandemie se ocupa cu achiziționarea de măști și echipamente medicale pentru România, având foarte multe contracte în țară. Ulterior, omul de afaceri a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene. În timp ce era anchetat de justiție, s-a implicat în proces și Dumitru Dumbravă, șeful „Câmpului Tactic” și cel care media colaborarea între serviciile secrete și magistrați. Dumbravă a intervenit și a reușit să obțină o condamnare mai puțin dură în cazul lui Hideg, cerând la schimb 600.000 de euro. Banii aceștia aveau să fie dați prin onorariul avocatului Trăilă.

Din înregistrările ajunse în presă aflăm, însă, că șpaga pentru Dumbravă nu a mai ajuns la destinatar, pentru că Hideg nu mai avea bani să plătească, oferindu-i protectorului său doar o parte din suma stabilită inițial. Coldea s-a enervat din această cauză și așa a început „vânătoarea” care l-a determinat pe omul de afaceri să depună un denunț la DNA. Astăzi au avut loc audieri cu privire la speța anterior descrisă. Noutatea în prezentul scandal este că au apărut probe solide care îi incriminează pe oamenii lui Coldea. Până acum, rețeaua lui Coldea a fost foarte prudentă și a avut grijă să nu apară probe solide, înregistrări sau altfel de materiale care să-i dovedească vinovăția.

Probele depuse de Hideg sunt chiar recente, datând undeva în perioada de după 28 februarie, deci după evenimentul UNTOLD Dubai, unde a participat Coldea împreună cu Dumbravă. Procurorul cazului este doamna Iorga Moraru. E posibil să fie „sfârșitul unei epoci”, după cum declara chiar Dumbravă în conversațiile lui cu Hideg, putând fi vorba chiar de sfârșitul Statului Paralel. Depinde foarte mult cine va ieși câștigător la alegerile de anul acesta.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background