Înlocuirea culturală: De ce este programată în mod deliberat criza imigraţiei

Postat de pe 30 ianuarie 2024

Autor: Brandon Smith

Nu există absolut nicio îndoială: membrii propriului nostru guvern încurajează în mod deliberat accelerarea imigrației ilegale peste granița de sud și sabotează în mod activ orice încercare de a opri această nebunie. Trebuie să ne punem două întrebări: „De ce fac asta?” și „Ce putem face pentru a-i opri?”.


Guvernul federal a contestat recent eforturile Texasului de a instala garduri și sârmă ghimpată la frontieră pentru a preveni afluxul masiv de străini în SUA. Această decizie urmează mai multor incidente în care infractorii condamnați și teroriștii au fost identificați în rândul grupurilor de migranți. Biden a considerat că este necesar să intervină.

O majoritate a Curții Supreme a fost de partea lui Biden, forțându-l pe guvernatorul Texasului, Greg Abbott, să declare situația o invazie care amenință securitatea statului său și a Americii per ansamblu. Conflictul duce la o confruntare între agențiile federale și Texas. Aș spune că este o confruntare care trebuie să se întâmple, cu atât mai repede cu atât mai bine.

Expulzarea grupurilor nedorite sau distructive de oameni este o măsură de urgență folosită de civilizații de mii de ani. Culturile care nu își protejează propriile frontiere sfârșesc prin a fi șterse sau absorbite de o populație complet diferită, care poate să nu aibă aceleași valori și principii. Majoritatea națiunilor din lume au astăzi reguli stricte de imigrare. Cu toate acestea, America și UE sunt singurele regiuni atacate pentru că doresc să limiteze fluxul de oameni.

Cum este posibil acest lucru?

Mass-media și propaganda hollywoodiană pentru frontierele deschise face parte dintr-un plan mai amplu al establishmentului, care a fost activ de mai mulți ani în Statele Unite, dar a accelerat din 2021. În timpul administrației Biden, în special, s-a înregistrat cea mai mare creștere a imigrației ilegale din istoria SUA, cu peste 300.000 de încălcări ale graniței numai în luna decembrie (după cunoștințele noastre). Asta este echivalentul unui oraș de mărimea Pittsburgh-ului care traversează granița SUA și cere asistență socială, subvenții, locuințe, locuri de muncă, hrană gratuită și așa mai departe în fiecare lună.

Această situaţie nu este viabilă şi establishmentul știe asta. De fapt, domnul Biden a încercat în mod activ să ascundă criza de poporul american de ani de zile, să nege existenţa oricărei ameninţări şi să susțină faptul că graniţa este acum mai securizată ca niciodată. Oricine pune la îndoială validitatea acestei afirmații este imediat acuzat de rasism, supremație albă și teoria conspirației.

Statele de frontieră sunt atât de iritate de negările de stânga că au început să transporte mii de migranți în „orașe-sanctuare”, cum ar fi New York, Washington DC și Chicago. Rezultatul a fost o calamitate pentru programele lor de bunăstare și pentru economia locală. Chiar și alegătorii progresiști din aceste regiuni sunt furioși din cauza afluxului de migranți în cartierele lor.

În New York, școlile sunt golite și închise pentru a face loc spațiilor pentru migranți. Adăposturile din Washington au fost inundate cu imigranți și cetățenii fără adăpost au avut mult mai puțină hrană în timpul sărbătorilor, deoarece imigranții ilegali au mâncat totul. Aeroportul O’Hare din Chicago este transformat într-un adăpost pentru migranți, iar orașul încearcă să împiedice mass-media să documenteze situația.

Primarii democrați numesc în sfârșit evenimentul o urgență națională; este amuzant de observat că au refuzat să admită problema până în momentul în care au fost afectați direct. Desigur, ei dau vina pe guvernatorii conservatori şi nu pe propriile lor politici de oraşe-sanctuar. Cu alte cuvinte, democrații sunt indignați pentru că sunt forțați de „statele roșii” să sufere consecințele idealurilor lor distorsionate. Stângiştii au o regulă: nu recunosc niciodată că greşesc, chiar dacă asta înseamnă autodistrugere.

Și, deși politicienii progresiști de nivel scăzut sunt ridiculizați în apărarea continuă a statutului de sanctuar, există problema mai mare a crizei inginerești. De ce au minţit elitele establishmentului şi administraţia Biden în ciuda pericolului clar şi prezent? Și de ce sunt considerate țările occidentale deosebit de condamnabile atunci când își apără granițele?

Poate pentru că anumite grupuri de oameni din centrele de putere beneficiază foarte mult de invazia continuă a migranților.

Cu toții am auzit despre strategia Cloward-Piven și nu este greu de înțeles: crearea destabilizării sociale prin utilizarea migranților ca armă. Dar este mult mai mult decât ceea ce pare. Explicaţia strategiei Cloward-Piven este aproape prea simplistă; nu oferă o imagine de ansamblu asupra situaţiei. Această strategie ar putea deschide ușa autoritarismului în SUA în mai multe moduri. Analizați următoarele scenarii pentru a înțelege mai bine de ce…

Operațiunea Garden Plot și Legea Marțială
În 1968, Departamentul Apărării al SUA, la cererea guvernului, a elaborat un plan de combatere a tulburărilor civile, numit „Operation Garden Plot”, care prevedea, în esență, aplicarea legii marțiale în cazul unui colaps social la scară largă. Unul dintre principalii factori enumerați în plan ca declanșând legea marțială a fost migrația masivă și necontrolată a minorităților în Statele Unite, precum și revoltele minorităților în fața incertitudinii economice.

Garden Plot conține dispoziții pentru a stabili o prezență militară națională durabilă în Statele Unite, dacă este necesar, și a fost chiar legată de programe precum REX 84, care a prevăzut instalarea „FEMA camps” sau a centrelor de detenție pentru a găzdui un număr mare de refugiați în timpul unei crize a migrației în masă. Aceste programe au fost dezvăluite accidental în timpul audierilor Iran/Contra din 1987 și au fost păstrate secrete pentru majoritatea reprezentanților Congresului.

Cu alte cuvinte, elitele politice au conceput un set de operațiuni menite să impună rapid legea marțială în cazul unui dezastru al migrației. Dar au fost aceste măsuri menite să rezolve criza? Sau au fost concepute intenţionat ca să folosească criza ca scuză pentru a trimite trupe pe teren în Statele Unite şi să pună capăt permanent protecţiilor constituţionale care rămân? Cu alte cuvinte, s-ar putea ca planul establishmentului să fie acela de a menţine graniţele deschise până când clandestinii vor copleşi sistemul şi publicul va fi gata să accepte legea marţială.

Amnistie și crearea unei armate de imigranți ilegali
Democrații au introdus multe proiecte de lege, inclusiv legislația din 2022, pentru a oferi imigranților ilegali posibilitatea de a servi în armata SUA și de a câștiga cetățenia ca recompensă. Reprezentanții menționează deficitul tot mai mare de recrutare militară pentru a justifica această politică (deficit pe care l-au creat după ce au permis introducerea cultului wokist în programa forțelor armate).

Am menţionat deja acest lucru în articolele anterioare şi continui să cred că este unul dintre obiectivele principale ale establishmentului să mențină graniţele deschise şi să încurajeze imigranţii ilegali să intre, toate acestea cu scopul de a crea o armată de migranți; o situație în care milioane de imigranți ilegali vor primi cetățenie foarte ușor, în schimbul serviciului lor militar. De asemenea, cred că această armată de migranți va fi folosită împotriva publicului american (cetățeni reali) pentru a impune măsuri de drept marțial în urma unui dezastru național.

Priviți-o astfel: Cu o armată actuală de 70% conservatori și independenți, este mult mai puțin probabil ca forțele armate să urmeze ordinele de a supune populația, mai ales în numele unui președinte de stânga/globalist din ce în ce mai nepopular, cum ar fi Joe Biden. Este mult mai ușor pentru elite să folosească ca forță represivă străini care nu au nicio considerație pentru cultura americană sau poporul american.

Teoria înlocuirii culturale
Teoria „înlocuirii culturale” este adesea denigrată de către mass-media, fiind numită o conspirație rasistă elaborată de către albii care se tem de pierderea puterii. Acest lucru este absurd din mai multe motive, inclusiv pentru că, dacă albii ar fi un monolit și ar fi avut toată puterea, atunci pur și simplu ar fi înăbușit orice amenințare la adresa acelei puteri și și-ar bloca granițele. Nimeni nu i-ar putea opri.

Adevărul este că nu există un monolit al albilor, nu există patriarhie și nu există rasism sistemic. Sunt unii activiști de stânga care cer migrația în masă pentru a înlocui albii din SUA și Europa? Absolut. Ei o numesc decolonizare. Este acesta adevăratul scop al migrației în masă? Probabil că nu.

Actuala strategie de înlocuire culturală nu este atât despre înlocuirea albilor, cât despre înlocuirea culturii occidentale. Scopul, în opinia mea, este de a deschide porțile pentru elemente străine, deoarece cele mai multe dintre ele provin din mai multe sisteme socialiste care nu au nicio înțelegere a libertății individuale. În acest fel, establishmentul poate dilua cultura americană a independenței și poate folosi tirania majorității (democrația) pentru a șterge pentru totdeauna valorile și principiile noastre.

Acesta este motivul pentru care îl veți auzi pe Biden și pe colegii săi vorbind în mod constant despre „democrație”, despre „apărarea democrației” și „amenințările la adresa democrației”. Fiind vorba despre o terminologie intenționat folosită. Când spun „democrație”, se referă la domnia mulțimii, tirania majorității. Ei vorbesc despre colectivism, socialism și, în cele din urmă, autoritarism în numele „binelui comun”.

Migranții sunt folosiți pentru a elimina treptat pilonii civilizației occidentale. Acesta este motivul pentru care frontierele trebuie să fie securizate acum și imigranții ilegali trebuie deportați din țară de urgență. Fără lege marțială, fără centre de detenție ale FEMA, fără amnistie, fără azil, fără ajutoare sociale sau subvenții. Ei trebuie pur și simplu să fie deportați și trimiși înapoi de unde au venit, iar dacă se întorc ilegal, trebuie să fie pedepsiți sever.

Pentru a face acest lucru, s-ar părea că statele din sud vor trebui să asigure ele însele securitatea frontierelor lor. Dar cum facem asta fără interferențe federale? Publicul american va trebui să intervină și să se mobilizeze pentru a ajuta state precum Texas. Mișcarea va trebui să fie atât de masivă, încât guvernul federal să se teamă să intervină.

Forma pe care o va lua această acțiune de securitate la frontieră va necesita încercări și erori, dar atâta timp cât Texas este dispus să continue arestarea imigranților ilegali și să-I transporte în afara țării, va fi nevoie doar de un contingent de americani mandatat să ajute la monitorizarea frontierei și să-i prindă pe cei care încearcă să o treacă. Oamenii pot fi, de asemenea, foarte utili pentru a apăra zidurile de frontieră și gardurile de sabotajul federal.

Unii ar spune că aceasta este o încălcare a legii, o provocare pentru autoritățile federale și aș spune că da, este și este un lucru bun. Administraţia Biden nu reuşeşte să protejeze ţara de invaziile străine. A nu face nimic și a lăsa granițele fără apărare împotriva imigrației în masă nu este diferit de a refuza să apere granița împotriva unei armate străine.

În cazul în care tendința actuală continuă, scena va fi stabilită pentru o multitudine de situații de urgență, care vor fi exploatate pentru a da elitelor scuza pentru a șterge protecțiile constituționale care rămân. Acest lucru nu poate fi tolerat. Este timpul să punem capăt acestei situații.

sursă: lesakerfrancophone.fr

traducere și adaptare: Oana-Medeea Groza


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background