Injecția pe bază de ARN mesager pentru probleme cardiovasculare și alte tratamente „minune”

Postat de pe 12 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În a doua parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a adus în prim plan subiectul extrem de controversat al vaccinurilor bazate pe ARN mesager și a lansat un avertisment față de amploarea pe care au luat-o aceste terapii experimentale.

Ei ne omoară, dar tot ei ne și vindecă de deces (/învie)!

„CEO-ul de la Moderna, Stéphane Bancel, afirmă într-un interviu că a obținut un profit uriaș și că va folosi acești bani pentru a dezvolta mai multe seruri noi pe bază de ARN mesager. Ar fi vorba despre un vaccin pentru gripă, dar și unul care se adresează problemelor cardio-vasculare. Este un ser despre care nu știm ce conține, care ar vindeca miocardita, acesta fiind injectat direct în inimă pentru a reface, a reconstrui vasele de sânge și a vasculariza inima”, a anunțat Iosefina.

Exact acum, când iau amploare dezvăluirile despre reacțiile adverse grave confirmate ale vaccinurilor anti-covid, Moderna a venit cu soluția minune: să ne salveze de miocardită cu un vaccin bazat tot pe ARN mesager. Este în proiect și un vaccin universal care să ne vindece de tot și de toate, unul pentru cancer, dar și unul bivalent, special adresat afecțiunii Flurona, coctailul preparat din gripă și covid. Toate astea se întâmplă tocmai la timp, tot există acum o epidemie misterioasă de probleme cardiace despre care nu știe nimeni de ce și de unde a apărut. Interesul principal este să se înțepe cât mai mulți oameni și să se vândă cât mai multe doze de vaccin, efectele adverse sunt în plan secundar.

„Eu v-am avertizat de mult timp că va veni o eră a vaccinurilor pe bază de ARN mesager, dar nu a interesat pe nimeni și nimeni nu a reacționat. ARN-ul mesager este o tehnologie de transmitere a informației celulare care, deși e cunoscută de mai mult timp, nu a fost folosită niciodată în masă la o asemenea scară și nu a fost testată suficient, deci este experimentală!”, a mai spus Iosefina.

Oficialii de la noi, inclusiv Rafila, Ministrul Sănătății, spun că cetățenii și-au asumat că s-au vaccinat și că au fost informați oficial în privința efectelor adverse. E o mare minciună! Pe canalele oficiale, inclusiv pe site-ul ROvaccinare se afirma categoric că nu există reacții adverse. „Aceiași oameni care au dezinformat la nivel oficial acum ne ceartă și spun că noi, cetățenii, nu ne-am informat. Unde sunt acum acești indivizi care au făcut reclamă nesimțită acestor vaccinuri mințind oamenii?  De ce tace Arafat, șeful acțiunii de dezinformare din plandemie? Poate că măcar acum, în sfârșit, oamenii ar trebui să se întrebe dacă e bine înainte să se înțepe și să-i întrebe pe cei care susțin aceste terapii experimentale”, a îndemnat firesc Iosefina în final.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background