Închiderea minelor votată în Camera Deputaților

Postat de pe 8 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Minele din România vor fi închise la decizia guvernanților! În cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista prezintă cum guvernanții României votează niște decizii care se opun total intereselor țării. PSD-ul se luptă cu USR-ul, dar victimele colaterale sunt românii…

Iosefina Pascal prezintă noua situație de criză din țară iscată pe fondul închiderii minelor din România. Prin intermediul unui live postat de George Simion pe rețelele de socializare, au fost transmise informații esențiale despre deciziile votate de către guvernanți. „Mă uitam acolo și am văzut că pentru PSD singura lor apărare pentru faptul că au votat pentru închiderea minelor e că USR-ul a negociat prost PNRR-ul și îl înjurau pe Cristian Ghinea”, informează Iosefina.

Jurnalista atrage atenția asupra faptului că dacă domnul Ghinea a acționat împotriva intereselor statului român, restul partidelor în frunte cu PSD-ul puteau să ia măsuri. „Puteau să se opună și să nu voteze pentru închiderea minelor până în 2023-2024, pentru că țara deja se confruntă cu o criză economică. Aveau atâtea motive reale pe care le puteau invoca pentru a opri acest masacru…”, subliniază jurnalista.

Pentru a arăta dezinteresul total al guvernanților față de interesele naționale, Iosefina Pascal oferă exemplul centralei Mintia, recent vândută străinilor. Diana Șoșoacă, pe cât e ea de criticată de unii, pe atât este de implicată în rezolvarea problemelor din țară. „Am apreciat la ea că a folosit un artificiu pentru a se implica în procesul legat de Centrala Mintia! A cumpărat niște creanțe de la liderul sindical de la Complexul Energetic Hunedoara, de la Mintia, și așa a putut să intervină în proces! Clar e un avocat bun”, precizează Iosefina.

Revenind la problema presantă din Parlament, Iosefina devoalează câteva practici total nepotrivite care sunt adoptate de guvernanți. Se plângea George Simion în live-ul său că membrii au primit raportul cu câteva minute înainte de ședința din plen, chiar în ziua în care li s-a cerut să-l voteze și că trebuiau să rostească amendamentele din capul lor, fără o pregătire în prealabil. „Nu există dezbateri reale, pentru că nimeni n-are interesul să informeze opoziția! M-a șocat decizia PSD-ului, pentru că puteau să se opună vehement!”, încheie Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background