„Încălcarea legii în campania de înțepare” – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 17 decembrie 2021

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Înțeparea nu se face pe recomandarea medicilor de familie pentru ca aceștia să nu răspundă. Nu contează problemele medicale ale omului, se vaccinează ca la abator!”

Iosefina Pascal este de părere că rata mică a vaccinării din țara noastră nu s-ar datora faptului că românii ar fi rudimentari, ci din contră, românii ar fi foarte inteligenți pentru că pun mereu întrebări: „Nu există întrebare stupidă, ci persoane care nu pot da un răspuns la o întrebare”.

“Românii văd cazurile de efecte adverse provocate de vaccinurile anti-Covid și au îndoieli. Atunci când vii cu astfel de argmente ți se spune că nu ești medic și că nu ar trebui să vorbești despre efectele adverse, dar când te duci să te vaccinezi ești complet liber și știi ce e bine pentru sănătatea ta. În mintea lui Ggeorghiță orice este posibil” – a adăugat Iosefina Pascal.

Problema persoanelor care nu se pot vaccina

Jurnalista GOLD FM aduce în discuție problema persoanelor care, în urma unor consultări medicale, li s-a recomandat să nu se vaccineze. Potrivit acesteia, în România nu primești certificat verde într-o astfel de situație, iar cei care coordonează campania de vaccinare nu ar știi aceste detalii: „Trebuie să existe niște norme clare. În Maria Britanie, în Canada și în alte state există aceste criterii, iar ultimul cuvânt îl are doctorul de familie”.

„În cazul administrării vaccinurilor anti-Covid se încalcă legea!” – specifică Iosefina Pascal. „Atâta timp cât aceste medicamente apar în prospectul eliberat pe baza unei prescripții medicale, apar în nomenclatorul Agenției Naționale a Medicamentului, ca orice alt vaccin, Gheorghiță nu are cum să vină și să spună că vaccinul nu se eliberează pe bază de prescripție medicală”.

Această prescripție medicală din partea medicului de familie nu s-ar folosi în România pentru recomandarea vaccinului tocmai ca aceștia să nu răspundă în cazul unor posibile complicații, potrivit jurnalistei.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background