În Noaptea de Înviere, se deschide un portal ce le permite sufletelor adormite să treacă în lumină

Postat de pe 4 aprilie 2023

Consilierul spiritual Laura Dinu la Golden Hour cu Jessie: „În Noaptea de Înviere și în Ziua de Paște, se deschide un puternic portal care ajută sufletele să treacă în lumină!”

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Laura Dinu, consilier în dezvoltare spirituală, a vorbit despre încărcătura energetică ce ne acaparează pe măsură ce ne apropiem de Sfântul Paște, dar și despre ritualurile pe care le putem face în Ziua de Paște și în Noaptea de Înviere pentru a primi darul luminii divine și pentru a-l oferi mai departe strămoșilor, onorându-i.

Se apropie o sărbătoare deosebit de importantă pentru creștini, prilej cu care ne vom simți acaparați de diverse energii schimbătoare care ne vor afecta corpul fizic și corpul energetic. Similar cu durerile lui Iisus Hristos, și creștinii s-ar putea simți încercați de suferințe copleșitoare. Este o perioadă destul de dificilă, în care ne este testată credința. Având în vedere însemnătatea Sărbătorilor Pascale, Laura Dinu a avertizat că în perioada imediat următoare va fi afectat sectorul ce ține de familie, pentru că patimile lui Iisus țin de suferința fiului și a mamei. Se recomandă recunoașterea energiei fiului din fiecare dintre noi, dar și celebrarea existenței copiilor, fie ei ai noștri sau a celor din jur.

Postul, parte esențială din pregătirea creștinilor pentru Învierea și Înălțarea Domnului, este foarte important și pentru curățarea corpului energetic, nu doar pentru cea a corpului fizic. De aici și asocierea cu biserica și cu ritualul de a lua lumină. Este vorba despre lumina lui Dumnezeu care călăuzește sufletele. Noaptea de Înviere este un moment prielnic pentru ca fiecare suflet și fiecare credincios să se scalde în lumina divină.

Pentru a menține cât mai mult starea de lumină, de binecuvântare, de iubire necondiționată pe care corpul tău fizic și cel energetic le interiorizează în momentul conectării cu Dumnezeu, consilierul spiritual Laura Dinu recomandă să practici recunoștința, să mulțumești pentru tot ce ești, tot ce primești, să-ți onorezi strămoșii. Totodată, este esențial să fii prezent în viața ta și în mintea ta, să recunoști când greșești și să te căiești, să fii conștient de acțiunile tale și să te îndrepți.

De asemenea, este foarte important ca în Noaptea de Înviere să vizualizăm cum trimitem, prin chakra inimii, raze de lumină către strămoșii noștri adormiți pe vecie. Acest ritual îi ajută pe predecesorii noștri să pășească în lumină și să se împace cu viața lor terestră, pentru că mulți poate nu au trecut în lumea celor veșnice într-un mod pașnic, au lăsat în urmă treburi nerezolvate sau au murit violent. „În Noaptea de Înviere și în Ziua de Paște, se creează un mare portal care ajută sufletele să treacă în lumină”, a punctat Laura Dinu, adăugând că prin gestul nostru de altruism și de iubire față de strămoși îi ajutăm pe aceștia enorm și nicio faptă bună nu trece nerăsplătită.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background