Ies la iveală noi decese ascunse de Spitalul Sf. Pantelimon

Postat de pe 27 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat adevărul din spatele misterului celor 30 de morți suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon din București.

O nouă anchetă a publicației Cetățeanul.net a scos la iveală lista cu cele 30 de persoane decedate în condiții suspecte în 72 de ore, într-un singur weekend. Este halucinant modul în care ancheta făcută de Corpul de Control al Ministerului Sănătății, demarată după cele 17 decese ce au avut loc în doar 4 zile anterior, a constatat că situația este sub control și că spitalul este în regulă. După ce s-a emis acest verdict, care ascunde fie o antepronunțare, fie o mușamalizare a neregulilor de la Sf. Pantelimon, au apărut informații și filmări despre „farmacia” din casa unei asistente, care deținea medicamente de mare risc sustrase din spital și vândute „la negru”.

Consultând lista pacienților decedați în condiții suspecte, Iosefina Pascal a sesizat că o parte dintre ei au murit la distanță de câteva minute. Cum e posibil ca pacienți internați în momente diferite, cu probleme distincte, să moară la un interval atât de mic unul față de celălalt? Să fie vorba de o mână criminală? Acest lucru nu poate fi confirmat sau infirmat decât printr-o anchetă serioasă, dar până acum nu s-a realizat așa ceva.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background