„Guvernul vine cu un proiect de lege agramat” – Sorin Roșca Stănescu, la Gold FM

Postat de pe 8 martie 2022

Autor: Valentin Andronescu

„Guvernul vine cu un proiect de lege agramat, care pune toată România la cheremul puterilor străine” – Sorin Roșca Stănescu, pentru Gold FM

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Dacă se ajunge la o situație de ostilități, întreaga armata română se subordonează unui comandament străin”.

Guvernul ar institui o procedură accelerată, fără dezbatere de către opinia publică, a unor proiecte de acte normative. „Guvernul vine cu un proiect de lege agramat, în multe locuri, care anulează practic Constituția și care pune toată România la cheremul unor puteri străine”, a specificat fostul senator.

Acest proiect de act normativ, care ar urma să intre în parlament „pe repede înainte”, așa cum precizează Stănescu, ar prevedea ca CSAT-UL, „care n-are niciun fel de drept de inițiativă legislativă”, potrivit jurnalistului, să înființeze o instituție care s-ar substitui Marelui Stat Major al Armatei Române – „o comisie centrală care se instituie în momente de criză”.

În virtutea acestor acte normative, cetățenii români din toată lumea cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani ar fi chemați să vină imediat în România și să se supună comandamentelor autorităților române.

„Știți ce înseamnă asta? Toată inițiativa pe care noi am aplaudat-o să se acorde cetățenie română tuturor celor născuți în România să cadă”, a declarat Sorin Roșca Stănescu. „Totul intră în derizoriu, pentru că, în aceste condiții, oamenii fiind privatizați și dați pe mâna oricui, n-o să mai dorească nimeni cetățenia română și vor renunța la aceasta toți cei care o dețin deja”.

„În loc să atragem românii de pretudineni în România, îi împingem afară pe cei care mai sunt în țară, iar pe cei de afară o să-i pierdem definitiv, pentru că nu vor dori să se supună acestor reguli idioate”, a declarat jurnalistul și fostul senator Sorin Roșca Stănescu, la Gold FM.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background