Gunoierul și incompatibilul Fritz

Postat de pe 10 iulie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit detalii despre primarul Timișoarei, descoperit de Agenția Națională de Integritate că ar fi în incompatibilitate.

S-a tot vorbit în presă și în spațiul public despre originea averii lui Dominic Fritz și despre foloasele dubioase pe care le are în urma dobândirii funcției de primar al Timișoarei. ANI a emis astăzi un comunicat în care spune că Dominic Fritz a făcut un împrumut în campania electorală anterioară de la un cetățean, persoană fizică, care, întâmplător sau nu, este un consilier local USR. Acest consilier are și o firmă de arhitectură. Problema este că, după ce Fritz a obținut mandatul de primar în 2020, a semnat un act administrativ prin care a aprobat documentația realizată de firma consilierului care i-a împrumutat bani. Cu alte cuvinte, pare că Dominic Fritz i-a oferit pe tavă un proiect consilierului local USR care l-a împrumutat cu bani în campanie.

Tot în Timișoara se pare că s-au amplasat cele mai scumpe coșuri de gunoi. Fritz a anunțat că a cumpărat coșuri de gunoi în valoare de peste 30.000 de euro, costând în jur de 540 de euro bucata. „În Timișoara lui Fritz, gunoiul are demnitate și nu poate fi lăsat în orice fel de coș. Trebuie să-l lași cu stil și într-un loc elegant, frumos. Problema e că nimeni nu anchetează aceste licitații să vadă dacă nu sunt supraevaluate și dacă nu cumva e implicată tot vreo firmă a vreunui consilier local, că nu ar fi prima dată”, a comentat ironic Iosefina Pascal, în încheiere.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background