Golden Hour cu Jessie: Nicoleta Ghiriș, previziuni ianuarie 2024 si ghid pentru 2024

Postat de pe 11 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit previziunile astrale pentru anul 2024, centrându-se pe tendințele lunii ianuarie 2024, dar și pe realizarea unui ghid pentru un an nou cât mai benefic și de succes.

Până pe data de 11 ianuarie este luna Șobolanului de lemn, ceea ce aduce ceva mai mult stres, existând, totodată, o energie amplificată de pierderi și deposedări. Pot apărea discuții în contradictoriu cu partenerii sau cu șefii. Este o perioadă de consum psihic și de muncă intensă, dar trebuie să știm să ne rezervăm și câteva zile pentru odihnă.

Previziuni astrale pentru fiecare zodie – IANUARIE 2024

Șobolanul va avea parte de certuri și dispute, mai ales în relații. Este nevoie ca luna aceasta Șobolanul să fie mai diplomat. Culorile de apă, negru, albastru, violet, potențează energiile benefice în perioada aceasta, iar ajutorul poate veni de la nativul Bivol.

Bivolii vor fi avantajați de o energie a succesului și vor reuși să întreprindă ceea ce și-au planificat. Este o lună în care Bivolii vor avea nevoie de sprijinul și susținerea celor din jur ca să aibă motivația necesară de a-și duce planurile la bun sfârșit. Culorile de apă le vor fi de ajutor.

Este o lună bună pentru ca Tigrii să se concentreze pe investiții. Tigrii trebuie să aibă grijă să-și tempereze comportamentul și pornirile violente. Culorile de apă îi vor ajuta.

Iepurele este cel care va trebui să fie mai atent la posibilele accidentări ce s-ar putea petrece, în special dacă pleacă într-o vacanță la ski. Iepurii se pot folosi de culorile de metal și pot purta obiecte de metal asupra lor pentru a spori energiile pozitive. Susținerea poate veni din partea Caprelor și Mistreților.

Dragonul va ieși luna aceasta din energia de pierdere și va avea succes pe toate planurile. Culorile de pământ îi vor spori energiile pozitive.

Șerpii vor beneficia de un ajutor neprevăzut și vor reuși să-și rezolve problemele trecutului. Se pot folosi de culorile de pământ pentru a avea mai mult noroc.

Nativii Cal trebuie să fie mai atenți la sănătate. Îi așteaptă o lună de prosperitate, o lună în care se vor bucura de cadouri mult dorite. Culorile de metal le vor fi de ajutor, iar sprijinul poate veni de la Tigrii.

Caprele se vor axa luna aceasta pe dezvoltarea personală, se vor înscrie la cursuri, dar nu vor uita să acorde timp și iubirii. Culorile de apă le vor intensifica energiile beneficie.

Maimuțele au o energie prielnică de iubire și relaționare, își vor petrece sărbătorile cu oameni dragi alături.

Cocoșul va avea parte de o energie de multiplicare, însă îi va fi afectat sectorul relațional, putând să apară certuri inter-generaționale.

Câinii vor avea parte de prosperitate. Femeile trebuie să fie mai atente la sănătate și să aibă grijă în special la membre. Pentru a activa energiile pozitive, se recomandă culorile de pământ.

Mistreții vor avea parte de câștiguri importante.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background