Golden Hour cu Jessie: Luminita Ristea, previziuni astrale pentru luna ianuarie 2024

Postat de pe 9 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Luminița Ristea a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru luna ianuarie a anului 2024.  

La început de an, Berbecii sunt puși pe fapte mari. Deja se pregătesc să preia inițiativa și să le demonstreze tuturor cine sunt ei. Vor avea loc deblocări în sectorul conversațional, ceea ce va reduce considerabil frustrarea resimțită de Berbeci. Vor avea parte de o perioadă benefică, în care le vor fi apreciate talentele, dar trebuie să știe cum să ceară ceea ce își doresc.

Pentru Tauri, luna ianuarie vine cu o binecuvântare cosmică, prin ieșirea lui Mercur din retrogradare, ceea ce va sista întârzierile din domeniul financiar. Mintea Taurilor va fi mult mai agilă și nativii vor fi gata să-și împărtășească ideile cu lumea. Este o perioadă benefică pentru cursuri și călătorii. Taurii trebuie, totuși, să învețe să-și stabilească limite în relația cu ceilalți.

Gemenii își vor rezolva problemele ce țin de comunicarea în cuplu sau în familie. Vor pune mai mult accent pe investițiile financiare și emoționale. Se vor elibera de trecut și vor găsi puterea să meargă mai departe în viață.

Racii vor reuși să renunțe la obiceiurile nesănătoase în perioada ce urmează, fiind susținuți de fenomenele astrale. Vor pune pe primul loc relațiile pe toate planurile. Totodată, Racii ar putea avea parte de noi oportunități în carieră.

Leii vor fi mai ocupați ca niciodată și vor fi foarte agitați. Totodată, ei sunt pregătiți să lămurească anumite probleme în relația de cuplu. Este foarte important ca Leii să-și stabilească limite clare ca să nu-și pericliteze starea de sănătate.

Fecioarele se vor simți pregătite să întâmpine noul an și sunt mai relaxate decât restul semnelor zodiacale. Orice eșecuri sau întârzieri vor începe să se clarifice încetul cu încetul. Fecioarele se vor axa în următoarea perioadă pe latura lor creativă și pe reconectarea cu sinele interior.

Balanțele vor petrece mai mult timp cu familia luna aceasta. Vor simți nevoia să facă schimbări în casă sau să renoveze. Este o perioadă benefică pentru setarea de noi intenții. Speranțele lor s-ar putea materializa începând cu data de 25 ianuarie.

Scorpionii vor avea o minte hiperactivă în special în prima parte a lunii. Își vor revizui planurile, vor avea curaj să-și împărtășească ideile cu ceilalți și vor fi obligați să fie atenți la semnarea documentelor. Vor găsi un echilibru în organizarea timpului zilnic.

Săgetătorii vor avea parte de prosperitate și succes în planul carierei. Luna Nouă în Capricorn îi îndeamnă să se elibereze de toate temerile pe care le au și să-și stabilească noi intenții.

Capricornii se vor reinventa și se vor angaja în noi proiecte ce le vor aduce beneficii și profit pe termen lung. Vor găsi un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată. Pot apărea noi parteneriate sau noi contracte.

Vărsătorii trebuie să învețe să se relaxeze, să mediteze și să fie atenți la propriile nevoi. Se vor simți mai lipsiți de energie, de aceea trebuie să evite orice comportament distructiv.

Peștii sunt concentrați asupra viselor și obiectivelor lor de viitor. Trebuie să învețe să ceară sprijin pentru a-și îndeplini dorințele. În luna ianuarie, Peștii vor fi foarte sociabili.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background