Golden Hour cu Jessie: Luminița Ristea previziuni astrale pentru anul 2024

Postat de pe 5 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Luminița Ristea a oferit previziunile astrale pentru anul 2024.

Berbecii vor fi provocați în anul 2024 să demonstreze unde se află puterea lor personală și care este eul lor autentic. Berbecii vor trece prin provocări în sectorul ce ține de visele și speranțele lor. Vor avea parte de transformări în ceea ce privește cercul de prieteni sau comunitatea din care fac parte. Vor putea să se reîncarce din punct de vedere spiritual prin trăirea unor experiențe ezoterice.

Taurii vor avea parte în luna aprilie de un nou început într-un domeniu foarte sensibil, poate în domeniul relațional. Vor avea parte de oportunități financiare din luna mai. Vor acorda mai multă atenție prietenilor, punând accent pe calitate, și nu pe cantitate. Taurii vor avea curajul de a visa dincolo de limitele pe care și le auto-impun, dar vor fi și chibzuiți.

Pentru Gemeni, 2024 va fi un an al vindecării, iar acest proces va include și suferință, dar se va ajunge la rezultate favorabile. Gemenii vor trece și printr-un proces de schimbare a credințelor care nu le mai sunt de folos și vor fi în căutare de noi experiențe.

Racii vor dobândi curajul de a părăsi un loc de muncă toxic și de a explora noi variante. Se vor concentra asupra vindecării și asupra manifestării pozitive. Vor avea parte de susținerea prietenilor și a familiei sau chiar a unui mentor care îi ajută să deblocheze noi sectoare în viața lor.

Leii își vor reevalua imaginea și activitatea publică și vor avea parte de oportunități noi pe care trebuie să știe să le fructifice. De la jumătatea anului, vă veți axa mai mult pe relaxare și destindere, înconjurându-vă de prieteni și oameni dragi. În următoarele 2 decenii, veți simți nevoia de a face schimbări în familie și de a vă construi un viitor armonios.

Fecioarele vor ieși din zona de confort și se vor concentra la propria dezvoltare, fie prin studii, fie prin călătorii sau chiar explorarea unor talente ascunse. Pot apărea schimbări la locul de muncă. Este important pentru Fecioare să stabilească limite în relația cu ceilalți și să le respecte.

Balanțele vor avea șansa să-și găsească un partener în anul 2024. În noul an, Balanțele vor avea parte și de o creștere a finanțelor. Ele se vor simți mult mai conectate la domeniul spiritual și vor începe explorarea sinelui în profunzime.

Scorpionii vor avea oportunități importante anul acesta, în special în zona parteneriatelor. Se vor simți mai apreciați la locul de muncă și vor avea curajul de a-și susține punctele de vedere. Scorpionii se vor concentra asupra îmbunătățirii stilului de viață.

Săgetătorii se vor concentra anul următor pe sectorul iubirii. Este important pentru ei să se bucure de activități care îi însuflețesc și să aibă partenerii aproape. Săgetătorii vor avea parte de ceva mai mult stres la locul de muncă, dar vor reuși să gestioneze situația într-un mod corespunzător.

Capricornii vor finaliza procesul de transformare personală în perioada toamnei anului 2024, ceea ce le va spori încrederea în sine. Este importantă vindecarea rănilor generate de familie.

Vărsătorii vor explora transformarea personalității în anul 2024, pierzând anumite părți din personalitatea lor, dar dobândind noi atribute care îi ajută să evolueze. Vărsătorii își vor planifica toate cheltuielile cu mult mai multă grijă. Se vor îmbunătăți relațiile cu familia.

Peștii vor fi nevoiți să învețe să stabilească limite în relațiile cu ceilalți și să spună „nu” atunci când nu mai au suficientă energie să-i ajute pe cei din jur. Peștii trebuie să lucreze la dezvoltarea personală, pentru că asta le va aduce beneficii în toate sectoarele vieții lor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background