Golden Hour cu Jessie: Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru ianuarie 2024

Postat de pe 8 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a oferit previziunile astrologice valabile pentru luna ianuarie a anului 2024.

Berbecii vor avea de lucru constant în luna ianuarie și trebuie să se mobilizeze pentru a-și îndeplini toate sarcinile. Planurile și proiectele lor vor trece printr-o etapă administrativă ce va depinde în mare măsură de acte. Berbecii vor avea succes și se vor bucura de rezultate satisfăcătoare, însă trebuie să fie ambițioși și le este recomandat să lucreze mai mult singuri.

Taurii vor avea parte de o lună benefică muncii intelectuale și vor fi inspirați. Le este recomandat să caute întotdeauna și părerea unui specialist, fie că este vorba despre o problemă profesională, fie că este vorba despre o problemă medicală. Taurii vor reuși să-și depășească fricile și limitările și vor face schimbări majore în viața lor.

Gemenii vor pune accent pe relațiile cu oamenii apropiați sau pe relații cu persoane din trecut. Ei simt nevoia de a fi sprijiniți din toate punctele de vedere, traversând o perioadă mai complicată. Este o lună bună pentru a-și pune la adăpost averile și pentru a se îngriji de sănătate.

Pentru Raci, luna ianuarie vine cu un imbold care să-i determine să pună mai mult accent pe imaginea publică. Este o lună benefică pentru a stabili noi planuri și proiecte de care să se țină următoarele luni. Iau în considerare și un alt traseu profesional decât cel ales până acum, punându-și în valoare pasiunile și talentele.

Leii se vor concentra pe muncă și își vor proteja libertatea. Sunt foarte motivați să-și îndeplinească scopurile și vor reuși. Vor colabora cu oameni cu experiență sau se vor transforma chiar ei în profesori pentru alții.

Pentru Fecioare, ianuarie este o lună foarte creativă. Sunt energice și motivate să se țină de planurile stabilite la început de an. În plus, au șanse să obțină un post la care până acum doar visau. Trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate.

Balanțele vor avea parte de o lună relaxantă, în care își pot reîncărca bateriile și pot petrece mai mult timp alături de familie. Conjuncția Soare-Pluto le împinge de la spate să nu mai amâne activitățile care le bucură sufletul. Balanțele se vor elibera de nevoia de a ține totul sub control.

Scorpionii vor intra în noi parteneriate și vor încheia cu succes acțiuni legale. Vor avea parte de relații mai tensionate acasă. Aspectele astrale îi împing pe Scorpioni să-și remodeleze armonia căminului.

Săgetătorii vor avea parte de câștiguri financiare însemnate în luna ianuarie, câștiguri ce vin ca o recompensă pentru folosirea potrivită a abilităților pe care le au. Își vor organiza activitățile în așa fel încât să fie cât mai eficienți și să aibă timp și pentru ei înșiși. Vor învăța lucruri noi pentru a se perfecționa.

Capricornii vor avea energia necesară să realizeze lucruri pe care le-au tot amânat. Dintr-o joacă, pot descoperi că se pricep foarte bine într-un domeniu pe care nu credeau că-l vor putea stăpâni vreodată.

Vărsătorii își vor reîncărca bateriile, vor regăsi liniștea casei și se gândesc la persoanele mai în vârstă din familie pe care ar dori să le ajute mai mult.

Peștii vor pune accent pe socializare și pe ieșiri. Au idei bune pe care și le vor valorifica. Vor avea succes la examene.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background