Golden Hour cu Jessie: Adam Stavarache, ce întrebări ne punem în funcție de data nașterii

Postat de pe 23 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, numerologul Adam Stavarache ne-a ghidat să ne găsim sensul în viață în funcție de data nașterii.

Cei care sunt guvernați de cifra 1 trebuie să fie atenți la relația lor cu frații sau partenerii și să se gândească la modul în care își pot trăi viața în apropierea fraților. Trebuie să învețe să găsească un limbaj comun cu toată lumea.

Cei guvernați de cifra 2 trebuie să învețe să-și citească foarte bine emoțiile și să observe modul în care acestea le influențează viața.

Cifra 3 împinge spre o mai bună gestionare a resurselor pe care oamenii le au la dispoziție, precum și la o aprofundare a relațiilor cu femeile din viața lor.

Persoanele guvernate de energia cifrei 4 trebuie să-și revizuiască relația cu tatăl sau cu figurile autoritare din viața lor. De asemenea, trebuie să se centreze pe planificarea cât mai amănunțită a aspectelor ce țin de carieră și de parcursul în viață.

Cei care se află sub incidența cifrei 5 trebuie să se transforme în modele pentru cei din jur, să devină profesori sau îndrumători, iar pentru asta trebuie să se educe în permanență.

Cei guvernați de cifra 6 trebuie să se întrebe pe cine iubesc cu adevărat sau care este persoana care îi face cu adevărat fericiți.

Oamenii guvernați de cifra 7 trebuie să fie preocupați de scopul lor în viață și să-și analizeze reușitele. Totodată, ar fi bine să deslușească care sunt cauzele frustrărilor lor.

Cei guvernați de 8 trebuie să vadă ce îi motivează să își atingă succesul. Cei guvernați de cifra 9 trebuie să se întrebe de ce experimentează singurătatea.

Cei care au 10 ca număr de destin trebuie să-și pună întrebări cu privire la relația lor cu banii și cu munca.

Cifra 11 îndeamnă la analizarea puterii și a manifestării acesteia în viață. Cei cu data de naștere 12 trebuie să investigheze care este sursa oboselii lor și ce îi face să se sacrifice.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background