“Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” – Gala Atipic Beauty 2022

Postat de pe 15 iunie 2022

Andreea Marin, amfitrionul serii pentru Gala Atipic Beauty 2022 organizată pe ziua de joi, 16 iunie, la Palatul Parlamentului. Personalități din modă și din fenomenul artistic din România au un singur mesaj: “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, oameni de succes din diverse domenii, dar și autorități ce schimbă lucrurile în bine vor fi prezenți la evenimentul Gala Atipic Beauty 2022 de joi, 16 iunie, de la Palatul Parlamentului. Organizatorii anunță o seară a strălucirii, dar și a motivației, inspirației, menită să ducă spre o realitate mai bună.

Douăsprezece modele de viaţă prin atitudinea lor în fața dizabilitații vor defila pe catwalk, demonstrând astfel că nu există piedici, acestea putând fi transformate în motivație. Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, vor arăta că puterea credinței pozitive poate reprezenta totul. “Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă” – spune Andreea Marin, gazda galei și promotor al campaniei.

„Aceste modele îi inspiră pe cei din jur, lasă ceva valoros în urmă, în ciuda problemelor de viață ce par o povară mult prea grea. Dizabilitatea e o barieră, dar poate fi depășită prin dorința de a trăi frumos şi demn” – anunță organizatorii Galei Atipic Beauty 2022.

Spectacolul este unul deschis publicului larg, accesul făcându-se doar cu actul de identitate. Cei dornici să participe sunt rugați să se prezinte, începând cu ora 18:30, la intrarea dinspre Parcul Izvor. Ușile vor fi închise la ora 19:00, fiind un eveniment filmat.

Gala Atipic Beauty, organizat de Asociaţia Open Your Heart şi Fundaţia Preţuieste Viaţa, a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului și face parte din Campania Națională Atipic Beauty, ce a devenit deja o tradiție în țara noastră.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background