Forțajele guvernanței mondiale – Bogdan Comaroni, la GOLD FM

Postat de pe 14 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Redactorul-șef de la Ziua News, Bogdan Comaroni, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Noua strategie este să îi ia pe români cu frumosul. Totul este bine, toate sunt mișto. Rafila e primul în această strategie, ne zice numai de bine și e primul în topul încrederii românilor”.

Bogdan Comaroni susține faptul că vechea metodă pe care ar fi abordat-o cei de la conducerea țării pentru a vaccina populația României, cea bazată pe teamă și pe o ușoară militarizare și ordine socială, nu ar fi fost una satisfăcătoare. Așa că, în prezent, prin ministrul actual al Sănătăți, Alexandru Rafila, mesajele sunt unele de liniștire a cetățenilor în ceea ce privește situația pandemiei de Covid-19.

„Ni se prezintă acum virusul ca fiind civil, o simplă răceală, o boală ușoară” – spune jurnalistul pentru GOLD FM. „Cică este bine încă să ne vaccinăm și vorba este une bună. Însă totul se face cu accept de la stăpânire. Li s-a zis că nu a mers cu Ursula, cu alde Cîțu, cu nebunia aceea din Parlament și acum s-a schimbat foaia. De Guvernanța Mondială s-a decis deja că în România va veni un val șase al pandemiei care va fi unul ușor, tratat timid”.

Statul român are deja încheiate contracte de achiziționare pentru câteva milioane de vaccinuri care trebuie totuși folosite pentru a se justifica banii folosiți în acest scop. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat recent pentru Prima TV că  infectarea cu noul coronavirus ar putea să se manifeste ca o răceală obişnuită și a afirmat că în luna septembrie România va primi noua formulă a vaccinului împotriva COVID-19. Acesta susține că momentan există pe stoc în jur de opt milioane şi jumătate de doze de vaccin, iar o cantitate similară va mai veni în cursul acestui an şi încă 19 milioane de doze anul viitor.

Bogdan Comaroni afirmă faptul că companiile farmaceutice Pfizer și Astrazeneca ar avea oameni plătiți pentru analizarea comportamentului maselor de oameni și tocmai de aceea ar fi abordată această nouă strategie pentru țara noastră: „S-a observat că românii nu se vaccinează, că sunt oameni credincioși, nu se încred în guverne și în globalizarea militarizată. Vor mai băga o ușoară isterie din când în când, o vor lăsa mai moale după aceaa, apoi iar și iar. Au ajuns la concluzia că așa nu merge și apelează acum la tactica amorul cu vaccinul”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background