“Forță de muncă adusa din afara țării în timp ce românii mor de foame” – Iosefina Pascal la GOLD FM

Postat de pe 1 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Pe românii care se află acum în Ucraina nu-i putem lua, dar aducem muncitori din Nepal, Vietnam, India și Sri Lanka și cota de refugiați impusă de Uniunea Europeană. Vin la noi trupele NATO pe care le vom întreține”.

Iosefina Pascal este de părere că autoritătițe din România ar încerca prea mult să le facă pe plac altor state și Uniunii Europene, uitând de români, adică de cei care i-au votat. „Pentru români când locuri de muncă? Când medicamente? Când acces în spitale? Pentru copii când acces la educație? Pentru Pfizer am văzut destul: 120 de milioane de doze de vaccinuri, iar acum luăm și pastila minune cu 1000 de euro doza” – susține jurnalista.

Pentru angajatorii din România care se confruntă cu lipsa muncitorilor, singura opţiune este să importe angajaţi din Asia. Muncitorii din Uniunea Europeană nu ar vrea să vină să lucreze în România, a declarat, marţi, 1 februarie, directorul general al unei companiei de recrutare de personal. Acesta a explicat că salariul unui muncitor asiatic care vine în țara noastră în construcţii porneşte de la 3.000 de lei, la care se adaugă mâncare, cazare şi transport, care sunt oferite de angajator, relatează Agerpres, potrivit stiridiaspora.ro.

 „Vom asigura condiții pentru oricine vine din afară: trupele NATO, muncitori asiatici, tot!” – a adăugat Iosefina Pascal. „Se pare că oferim condiții doar străinilor, când românii nu își pot plăti facturile, românii nu mai muncesc, fie că nu mai au unde sau cum. În acest timp, luăm forță de muncă din afară ieftină, iar unii dintre ei se hotărăsc să și rămână. Vina va fi dată tot pe românii. Se va spune că că românii sunt puturoși și mofturoși. Să se facă mai multe școli profesionale, să se învețe meserie”.

Recensământul 2022

Prima etapă a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor a început pe 1 februarie 2022, cu „preluarea datelor din surse administrative“. Din 14 martie începe „autorecenzarea“, iar din 16 mai 2022, recenzorii ies pe teren cu chestionare pe tablete, potrivit declarațiilor directorului de comunicare al Institutului Naţional de Statistică Cătălin Raiu pentru zf.ro. În această primă etapă, Institutul va prelua baze de date de la celelalte instituţii ale statului pentru a vedea ce populaţie are România.

În luna martie va începe partea de teren. Cei care se autorecenzează online beneficiază de o zi liberă, în timp ce persoanele care nu dau date recenzorilor pot primi amenzi şi de 3.000 de lei. România ar trebui să transmită rezultatele acestui recensământ către Comisia Europeană până la data de 31 decembrie 2022, în caz contrar riscăm demararea procedurii de infringement.

„O să vedeți că o să ieșim pe minus cu mult, cu vreo două – trei milioane de oameni” – este de părere jurnalista GOLD FM. „Pe lângă asta, o să fie un moment interesant. Luăm de patru ori mai mulți muncitori din afara țării, mai luăm și refugiați din Ucraina. În timp ce 150.000 de români se află în Ucraina și sunt ai nimănui, din punct de vedere al statului român. O să mai vină în România muncitori din Nepal, Vietnam, India și Sri Lanka, plus cota de refugiați impusă de UE, la care se adaugă trupele germane, franceze și americane pe care noi le vom întreține. Pentru străini orice”.

Român, bun numai la urnă?

„Nici măcar la urne nu îi mai interesează de cetățeni, pentru că se poate fura ca în codru din taste sau cu sacu” – declară Iosefina Pascal. „Există probe mai mult decât rezonabile că se fraudează masiv în România. Se întâmplă ceva în sensul ăsta? Nu! A fost secretizat raportul comisiei parlamentare și aia a fost”.

Jurnalista GOLD FM susține că în alegerile europarlamentare din anul 2019 ar fi fost comisii întregi care au arătat că s-au fraudat voturile. Ca exemplu în acest sens, Iosefina specifică presupusele sute de maghiari din Vaslui care au votat atunci cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR).

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Adrian   On   2 februarie 2022 at 7:46

    Aia primesc 500 euro, cazare si mancare. Un roman cat primeste. 400-500 euro si cu atata ramane, nu va ganditi ca romanii au cheltuieli, impozite, chirii, mancare, etc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background