Fără presa aservită liderii politici mondiali n-ar reuși să-și impună aberațiile!

Postat de pe 31 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, discuția s-a axat pe guvernanța mondială, viitorul acesteia și cum se propagă planul neomarxiștilor.

Mesajul global impus acum este că pandemia este ținută în frâu și că este o atmosferă de liniște și pace, asta pentru că se apropie un așa numit tratat al pandemiilor, după cum evidențiază Bogdan Comaroni. Se pare că pe data de 20 iulie a anului în curs s-a deblocat și s-a aprobat suma de 1 miliard de lei pentru viitoarele pandemii. Sponsorizarea a fost făcută de Banca Mondială și Forumul Economic Mondial.

Bogdan Comaroni atrage atenția că întotdeauna se realizează astfel de asocieri bizare cu entități private pentru a se pune în mișcare planul guvernanței mondiale. Există trei mari entități private care conduc lumea din punct de vedere financiar, iar acestea sunt: BlackRock, Vanguard și BIS. Ele controlează toate tranzacțiile și afacerile lumii.

Întrebarea care se adresează în acest context este: Cum să fie posibil ca pe plan internațional să se impună suveranitatea și să se meargă pe un sistem piramidal dacă totul este condus de entități private?

Presa facilitează propagarea planului neomarxist

La televizor sunt prezentate tot soiul de exagerări și fake news-uri consumate de populație. Cu toate acestea, lumea începe să-și da seama că este manipulată și este sătulă de mascaradă. Jurnaliștii (doar cu numele) prezintă, de exemplu, războiul drept un imens joc politic geostrategic.

Cozmin Gușă subliniază faptul că oamenii sunt tratați ca niște neștiutori. „Ăștia de la televizor tratează oamenii ca pe niște dobitoci pentru că nu reacționează”, afirmă Cozmin Gușă. Așadar, presa, care nu mai este demult liberă, varsă către populație un val imens de informații măsluite, exagerate și de cele mai multe ori false, pentru că așa este dictat de la nivelul conducerii. Presa, care era cândva un apărător al cetățeanului, s-a transformat într-un soi de marionetă a conducerii și într-un mijloc prin intermediul căruia oamenii politici de la nivelul întregului glob impun tot felul de aberații.

Românii nu ar fi avut probleme de tip energetic, alimentar și nu ar fi întâmpinat criza combustibilului dacă liderii politici nu ar fi fost numiți de elita globală și dacă țara și-ar fi păstrat suveranitatea. Aceasta este concluzia expusă de Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background